Sportfogadás

Szétvertük az irodákat szerdán, hatalmas profitot hoztak a Magyar Kupa-meccsek

Nagyüzem volt szerda délben a Discordon és a Logibeten is, a hatalmas profit pedig nem is maradt el!

Tűkön ülve vártuk a szerda 12 óra 30 percet a szerkesztőségben, és alighanem így voltak ezzel a Logibet követői is. A tippmesterek ugyanis igazán bőséges mennyiséggel láttak el minket, mind a mérkőzések előtt, mind pedig élőben, sokan rengeteg pénzt kockáztattak.

A profit pedig nem maradt el, gyakorlatilag 2 órányi tömény profitözön zúdult ránk a Logibeten és a Discordon is.

Kezdjük az élő tippekkel, ami igazán izgalmas délután szolgáltatott nekünk. Ami a profitot illeti, a prímet Griezmann vitte, aki szép mennyiséggel látta el követőit, hiszen 7 mérkőzésre is publikált tippet. Szégyenszemre a 7 tippből 1 elbukott, így 35 feltett egység mellett a profit "csak" +21.75 lett.

A Vidi és a Fradi is profitot szállított szerdán!

Mr.blonde tökéletes mérlegébe is csak egy apró hiba csúszott, ami a Honvéd meglepő döntetlenjének volt köszönhető. Oldalunk szerkesztője, a Logibet korábbi mastere azért így is felpakolt +8.27 egységet négy tippből, ami komoly eredmény.

A Logibet vezető tippmesterének, varinnak is igen szorgos délutánja volt, ugyan ő az élő tippekkel csak +1.27 egységben végzett, a mérkőzés előtti tippjei viszont óriási zöldhullámot produkáltak.

Ebből egyébként a hathármas olvasók is bőségesen profitálhattak, hiszen nem csak a Fradi HT/FT sikerére, de a Győr hendikepjére is felhívta a figyelmet, ám akik a Logibeten bizalmat szavaztak varinnak, azok jól "meghízhattak" a nap végére.

Varin kedd délután 10 Magyar Kupa-tippet adott fel, ezekből 7 zöldült, ami összesen +51.98 egység profitot jelentett a követőknek.

A rutinos masterek mellett szintén elismerés illeti JokerOrigint és kevin191-et is, akik a mérkőzés előtti és élő tippekkel is bőségesen nyerni tudtak.

A tippmesterek szédítően jó teljesítménye persze nem a véletlen műve, és az sem, hogy ennyire várták a kupameccs-áradatot. Ilyenkor ugyanis nagyon könnyű megcsípni az irodákat, amelyek nem minden kiscsapat erősségével vannak tisztában és olykor igen hibás line-okat kínálnak, amit a rutinos tipsterek ki is tudnak használni, mint azt fentebb láthatjuk.

Érdemes tehát csatlakozni a Logibethez, hiszen a normál vagy a pro csomaggal nem csak az összes tippmester mérkőzés előtti tippjeit láthatod, de csatlakozhatsz a zárt Discord-csatornához is a legjobb élő tippekért.