Tenisz

Újabb meccsét simázhatja le a hazai pályán ütő amerikai

  • Cesc18

Jeffrey John Wolf könnyedén zöldítheti tippünket a Columbus Challenger negyeddöntőjében.

A héten egyszer már elkalandoztunk a Columbus Challengerre és hívtuk fel a figyelmet arra, hogy a tornának otthont adó Ohio State egyetem jelenlegi és korábbi diákjaira érdemes odafigyelni, mert nagyon szépen kihasználják a hazai pálya előnyét. 

Wolf a torna egyik favoritja. - Fotó: Twitter

Pénteken a negyeddöntőkre kerül sor és két korábbi Ohio State-es srác, Mikael Torpegaard és Jeffrey John Wolf is versenyben van még. A januári Columbus Challengeren éppen ők vívták a döntőt és a héten is nagyon meggyőző formát mutatnak. 

Wolf a fiatalabb kettejük közül és neki még nagyon frissek az élményei az Ohio State-ről, hiszen idén fejezte be a tanulmányait és állt profinak a nyáron. 

Két nagyon sima győzelmen van túl, pedig az előző körben Michael Mmoh személyében a torna egyik legmagasabban rangsorolt játékosával meccselt. 

A legjobb nyolc között Gabriel Petit lesz az ellenfele, aki komoly meglepetésre jutott el idáig. A 24 éves francia ugyanis 500-on kívül áll a világranglistán és korábban még nem nyert meccset Challengeren. A héten viszont hármat is sikerült már behúznia, méghozzá 6.50-es, 5.00-ös és 3.75-ös szorzókkal. 
 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<


Mire fogadjunk?

Pályafutása messze legsikeresebb tornája ez a franciának, azonban nem a legerősebb és legjobb formában lévő amerikai játékosokkal találkozott. Ettől függetlenül bravúr a menetelése, de Wolf szintugrás lesz az eddigi ellenfeleihez képest. 

A 20 éves amerikai tényleg nagyon elemében van a volt egyeteme versenyein és ha tegnap Mmoh ellen 6-2, 6-2-re tudott nyerni, akkor a jóval gyengébb képességű Petit ellen sem okozhat gondot számára, hogy legalább 5 játékkal verje.

{"headTitle":"Jeffrey John Wolf - Gabriel Petit","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-20 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Game Hendikep: Wolf -4.5","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"luckybet"}]}
luckybet