Tenisz

Máris kihasználnánk új partnerirodánk széles kínálatát

  • Cesc18

Fogadás szempontjából kifejezetten izgalmasnak ígérkezik ez a mérkőzés Metzből.

Rayane Roumane. Ha nem hallottál még róla, az nem véletlen, ugyanis a 19 éves francia első ATP főtáblás mérkőzésére készül Metzben. Noha Aljaz Bedene személyében egy nála közel 400 hellyel előrébb rangsorolt játékos lesz az ellenfele, mégsem lehet azt mondani, hogy Roumane teljesen esélytelenül várná ezt a meccset. 

Roumane első ATP főtáblás mérkőzésére készül Metzben. - Fotó: Twitter/Challenger

A Montreuilben született gall srác idén főként Futures versenyeken indult, ám az elmúlt hetekből akad egy-két szép eredménye Challenger-tornákról is. Múlt héten Marius Copilt szorongatta meg Isztambulban, míg előtte Cassisban a negyeddöntőben a későbbi bajnok Jo-Wilfried Tsonga bajszát rángatta meg. Előtte pedig olyan játékosok ellen tudta borítani a papírformát, mint Sergiy Stakhovsky és Quentin Halys. 

Roumane tehát nem véletlenül kapott szabadkártyát a szervezőktől, hiszen aki egy Tsongával versenyben tud lenni, annak bőven lehet keresnivalója egy ATP 250-es torna főtábláján is. 

A bukik óvatosak is a franciával, de azért így is masszív 3.25-szörös pénzt fizet a továbbjutása. 

A fedett kemény pálya egyébként kedvezhet Roumane játékának, aki magas, nagy szervás játékos, és úgy általában elmondható, hogy a franciák ilyen körülmények között nagyon otthonosan mozognak. 
 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<


Bedene sem rossz fedett pályán, viszont szűk egy éve játszott legutóbb teremben. Ami szintén nehézséget okozhat számára, az a salakról való átállás, ugyanis a hétvégén a Davis Kupában volt érdekelt és Egyiptom ellen Kairóban a vörös poron játszottak. 

Szenvedős meccs lehet ez a szlovénnek, főleg, ha Roumane úgy tud játszani, mint Tsonga vagy Copil ellen. 

Mire fogadjunk?

Új partnerirodánknál, a Luckybetnél lehetőségünk van arra, hogy a játékosoknál több line közül válasszunk. Roumane esetében 9.5-től egészen 11.5-ig kapunk oddsokat. 

Mivel úgy kalkulálunk, hogy a francia képes lesz meccsben lenni, így a 10.5 over felé kacsingatunk, amire 1.77-ért fogadhatunk. 

{"headTitle":"Aljaz Bedene - Rayana Roumane","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-17 10:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Raumane Total of Won Games: 10.5 over","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"luckybet"}]}
luckybet