Sportfogadás

Fantasztikus statisztikájú tippmester csatlakozott az élő tippadáshoz

Hhhgoku nevével sokat találkozhattak már a hatharom.com olvasói. A sznúkerspecialista mostantól élő tippeket is ad.

Egy héttel ezelőtt indult el a Hathárom és a Logibet közös platformja, az a Discord-szerver, ahol az élő tippadás is zajlik. A chatplatformon olyan logibetes tipsterek élő tippjeivel találkozhatsz, mint varin, Karlsson, Griezmann, mr.blonde, Tomihmv, MoneyMaker vagy Tippergreta - a díszes kompániához pedig most első ízben egy nem logibetes tippmester, hhhgoku is csatlakozott.

A sznúkerspecialista tippmesterről először november végén írtunk, amikor is felfigyeltünk arra, milyen hihetetlen teljesítményt nyújt a fórumban. Hhhgoku akkor 316 tippjével mintegy 18%-os ROI-t gereblyézett össze az őt követő olvasóknak, ami lenyűgöző teljesítmény. Aki ráadásul szereti a biztonságos tippeket és a magas találati arányt, annak "Goku" kiváló alany, hiszen viszonylag alacsony átlagoddsszal dolgozik.

Felkérésünkre hhhgoku most az élő tippadó felülethez is csatlakozott, ahol természetesen főleg sznúkertippekkel jelentkezik majd. Bízunk benne tehát, hogy sikerül a tippmesternek átmentenie remek teljesítményét az élő tippekre is, ha pedig akár csak megközelíteni tudja azt a statisztikát, amelyet a fórumban elért, óriásit nyerhetünk vele mindannyian.

hhhgoku mellett Griezmann is megkezdte a tippelést, illetve hamarosan Karlsson is jelentkezik élő hokitippekkel, igazi nagyüzem lesz tehát!

Ne felejtsétek el, szeptemberben még ingyenesen csatlakozhattok az élő tippadó csoporthoz is, illetve ahhoz a több, mint 800 taghoz, aki minden nap kibeszéli, elemzi és kutatja a legjobb tippeket.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<