Tippjáték

Tippelj a magyar-szlovákra és vidd el 120 ezres nyereményt!

Ha még nem regisztráltál a Discord csatornánkra, íme még egy ok, hogy ne maradj ki a buliból.

Az utóbbi napokban nehéz volt nem belefutni oldalunkon abba, hogy elindítottuk Discord csatornánkat, amelynek célja, hogy Magyarország legnagyobb sportfogadó közösségének egy közvetlen, modern platformot nyújtson. Várokozásainkat felülmúlva az első napokban egyből hatalmas roham indult és immár több száz lelkes sportfogadó vitatja meg a tippeket és híreket a különböző chat-szobákban a nap 24 órájában.

Örömmel jelentjük, hogy mostantól tippjátékokat is futtatunk a Discordon - az év meccsére rögtön egy 120 ezer forintos főnyereménnyel kecsegtető játékkal készülünk!

Ha még nincs Discordod, akkor itt az ideje, hogy regisztrálj! Alább megtalálod a pofonegyszerű lépéseket.

Ahogyan már megszokhattátok a Hathármon, előszeretettel teszünk egy lapáttal az izgalmakra, amikor komoly téttel bíró meccsekről van szó. Ez most sem lesz másképp, csak ahogy fentebb is írtuk, ezúttal nem weboldalunkon, hanem Discord csatornánkon fog zajlani a szokásosnak is nevezhető tippjáték, amelynek a lényege a következő.

Nincs más dolgod, mint a Discordunk #tippjáték alcsatornáján beírni, hogy hányadik percben esik az első gól az év meccsén, azaz a magyar-szlovákon! Bónuszként pedig a találat szerzőjét kell megadnod.

Amennyiben sikerül eltalálnod az első gól pontos idejét és szerzőjét is, akkor 1 éves Logibet Supertipster-előfizetést kapsz partneroldalunk felajánlása jóvoltából.

Akkor sem maradsz üres kézzel, ha csak azt találod el, hogy hányadik percben rezzen először a háló - ez esetben 1 hónapos Supertipster-előfizu üti a markodat!


Szabályzat

A játékban való részvételhez csupán egy Discord-regisztrációra van szükséged.
 
Ha több játékosunk is helyesen tippeli meg, mi lesz a pontos ideje és ki lesz a szerzője az első gólnak a MAGYARORSZÁG-Szlovákia mérkőzésen, akkor ők mindannyian megkapják az egy darab éves, 120 ezer forintot érő Logibet Supertipster-előfizetést.
 
Ha több játékosunk is helyesen tippeli meg, hogy mi lesz a pontos ideje az első gólnak, ám a gólszerzőt nem találják el, akkor ők mindannyian megkapják az egy darab egyhónapos, 40 eurót érő Logibet Supertipster-előfizetést.
 
Az tippeket a hivatalos jegyzőkönyv alapján értékeljük ki
 
Az a nyertes, aki rendelkezik aktív előfizetéssel, annak lejárta után kapja meg a jóváírást.
 
További részleteket megtalálod a Discord csatornánk #tippjáték alcsatornáján.

 

Hogyan tudok csatlakozni a Discordhoz?

1. Regisztrálj ingyenesen a Discordra ide kattintva

2. Csatlakozz ide kattintva a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez!

3. Ha akarod, le is töltheted az alkalmazást a gépedre ide kattintva.

4. Ha akarod, le is töltheted a Discordot a telefonodra is az Apps Store-ból vagy a Play Áruházból.

 

És amúgy mi is az a Discord?

A Discord egy főleg sportfogadók és gamerek, vagyis a fiatal közösség által használt chatprogram, amely letölthető számítógépre és okostelefonra is. Segítségével az általad kért tartalmakról azonnal értesülhetsz akár push üzenet formájában is.


Ne habozz tehát, ha részese akarsz lenni az ország legjobb és legnagyobb sportfogadó közösségének, lépj be a Discord-szerverünkre egy perc alatt és máris kapod az élő tippeket és a legfontosabb információkat, amelyek segítenek abban, hogy te is profi és nyerő sportfogadó legyél.

Csatlakozom a Discord-szerverhez!