Bulvár

Eltalálhatatlan volt a Royal Baby neve - kaszált egy fogadó

  • varin
Címkék:

A végső győztes név egy pillanatig sem volt a favoritok között.

Néhány nappal ezelőtt megszületett Harry herceg és Megham Markle első gyermeke, aki az Archie Harrison Mountbatten-Windsor nevet kapta. Az Archie keresztnévre azonban szinte semmi esély sem volt, amelyet jól jelez az is, hogy Angliában és Walesben is csak a 18. leggyakoribb keresztnév. Aki eltalálta, hatalmasat kaszált.

Fotó: Euronews

Mint például egy nő, aki 120 fontot tett 151-szeres oddson az Archie névre, abból az egyszerű okból, hogy az unokája is ugyanezen a napon született és a neve Archie. A hölgy végül 18 ezer fontot kaszált a szokatlan névválasztással, amivel azon kevesek tagja lett, akik eltalálták a keresztnevet.

A bukmékerek szerint ez a királyi család fogadási történetének legnagyobb meglepetése, hiszen a Ladbrokes jelentése szerint összesen 60 fogadás, 100 fontnyi téttel érkezett csupán Archie-ra a fogadóktól, akiknél az olyan variácóik voltak a nyerőkre, mint a Spencer, a James, a Phillip, az Arthur, a Greg vagy az Albert.

De nem csak a névválasztással, hanem az egész Royal Baby-fogadással jól kerestek a bukmékerek, hiszen a fogadók inkább azt mondták, hogy lány lesz a gyermek, ráadásul különböző pletykák miatt rengetegen fogadtak arra is, hogy Meghan ikreknek ad majd életet.

Alex Apati, a Ladbrokes szóvivője végül egy összeget is társított a megérzésekhez, állítása szerint közel egymillió fontot nyertek a teljes Royal Baby-piacon.