Tippkirály

Ne hagyd ki a honi duplázós meccset, mert eljött a Tippkirály hajrája!

Ezúttal egy magyar élvonalbeli meccset választottunk - jó tippel kétszeres profitra tehetnek szert játékosaink.

Kereken tíz nap van hátra a Hathárom által életre hívott, majdnem két hónapon át tartó Országos Tippbajnokságból, azaz a Tippkirályból. A kiírás utolsó időszaka azonban aligha lesz majd unalmas, hiszen temérdek izgalmas mérkőzést rendeznek világszerte, így lesz miből szemezgetnie a lelkes versenyzőknek.

Tippkirály 4 - versenykiírás itt!

Az utolsó előtti duplázós meccset az NBI-ből választottuk, hiszen szombaton kora este Ferencváros-Vidi csúcsrangadót rendeznek. A találkozó már csak azért is különleges, mert a Vidinek gyakorlatilag ez az utolsó szalmaszál ahhoz, hogy visszazárkózhasson a Fradi nyakára, ugyanis a bajnokságból mindössze öt forduló maradt. A formával egyik oldalon sincsenek gondok, így gyakorlatilag bármilyen forgatókönyv elképzelhető. Ha nem jutsz dűlőre, akkor olvasd el szombati cikkünket a meccsről, amelyben szerkesztői tippeket is találsz majd.

Tudtad? A Tippkirály dobogósai a trófeák és dicsőség mellé Dorko-ajándékutalványokat kapnak összes 150.000 Forint értékben, a további helyezettek pedig Mikron kriptopénz díjban részesülnek.!

Kattints és szemezgess a remek Dorko-cuccokból!

 

További jó játékot kívánunk mindenkinek!

 

 

 

 

[2808980] 2019-04-20 19:30:00 Ferencváros - MOL Vidi FCx;