Tenisz

Újabb könnyű pénzt hozhat a topformában ütő kínai

  • Cesc18

Qiang Wang az amerikai Christina McHale-en is átgázolhat a hongkongi torna nyolcaddöntőjében.

Ahogyan arról a hétfői cikkünkben írtunk, a világranglistán 24. helyen álló Qiang Wang bombaformának örvend és a hongkongi torna egyik favoritja. A 26 éves kínai lány az első körben 62 perc alatt tükörsimán hozta a -6.5-ös hendikepet Ling Zhang ellen.

Wangra a legjobb 16 között Christina McHale vár, aki komolyabb név a szakmában, mint Zhang, de sokkal több babér neki sem biztos, hogy terem majd. McHale ugyanis kifejezetten gyenge évet fut, mindösszesen 15 győzelmet számlál és immáron már a top 100-ból is bőven kicsúszott.

Az amerikai formájáról beszédes, hogy az első körben csak döntő szettben tudta legyűrni az 500-on kívüli szabadkártyás hongkongi ellenfelét. 

Wang jelenleg minden téren komolyabb játékerőt képvisel. Nagyon komoly nívón játszik és majd szétrobban az önbizalomtól. McHale második szervái annyira súlytalanok, hogy a kínai folyamatosan nyomás alatt tarthatja majd. 

A    -nél alternatív hendikepek és alternatív over/under line-ok közül válogathatunk. Az iroda az új befizetőket 100 EUR kezdő bónusszal várja. Részletekért kattints ide.

Ha az elmúlt három kínai versenyt nézzük, akkor Wang nem nagyon kegyelmezett az ellenfeleinek, hiszen a 13 győzelméből 10-et úgy húzott be, hogy legalább 6 játékot közzétett. A -5.5-ös hendikep 1.52-ért tehát könnyű pénznek néz ki, hiszen McHale-nél komolyabb játékosokat vert ilyen különbséggel. 

Érdemes azonban most nem annyira a biztosra menni és behúzni a -6.5-ös hendit vagy a 18.5 játék alatt tippet. Utóbbi esetben egy 6-3, 6-3 vagy 6-4, 6-2, de még egy 7-5, 6-0 is nyerő.

Christina McHale-Qiang Wang
hatharom.com
Játékok száma - 18.5 alatt
1.85 @    
Fogadási határidő: csütörtök, 06:00