Európa Liga

Így fogadjátok a zöldek és a lilák EL-meccseit

Olvasóink körében a vb-re való tippelés jóval népszerűbb, mint klubfocira, de a lényeg így is kirajzolódott.

Csütörtökön sem maradunk színvonalas futball nélkül, hiszen este héttől hazánk két nagy hagyományokkal bíró klubja lép pályára az Európa Liga keretein belül. A Ferencváros és az Újpest párharcával egyaránt foglalkoztunk már beharangozóinkban, lássuk most, hogy Ti hogyan tippelitek őket.

Reméljük lesz még alkalmunk izgulni a jövőbeli sorsolásokon is. fotó: archív

Azzal nem mondunk nagy újdonságot, hogy a Zöld Sasok sorsolása kevésbé kedvező a lilákénál, ennek ellenére a háromesélyes opcióban 38% szerint behúzzák Varga Roliék az odavágót, 50% pedig a remiben hisz. Kétesélyes fogadásban az 1X-re tippelő "sonkabet" a következő indoklással toldotta meg ötletét. "A Fradi nem kap ki, annyira jó most a keret, hogy itthon legyen eredménye.

Mindkét csapat még keresgéli önmagát, a vendégeket meg lehet lepni. Nem fogják bánni, majd otthon akarnak javulni."

Az újpesti focisták Azerbajdzsánban lépnek pályára az azeri bajnokság harmadik helyezettje ellen. Bár a Neftcsi szorzója jelentős mértékben emelkedett az utóbbi hetekben, ennek ellenére a többség (64%) az ő sikerükre fogad. Egy szép méretes szorzóval kecsegtető opcióra is érkezett voks - a félidő döntetlen, vége hazaira busás 3.95-ös oddsot kínál a   . A minta viszonylag kicsi, hiszen közel sem érkezik be annyi tipp, mint mondjuk a világbajnokság meccseire, de összességében elmondható, hogy az azeriek felé billen olvasóink mérlegének nyelve.

Ti milyen eredményekre számítotok?