Foci-vb 2018

Ezt várjátok Ti - két és háromszoros szorzókra fogadtok az angol-horváton

Szerda este eldől, hogy ki lesz Franciaország ellenfele a vb-döntőben - szokás szerint rengeteg tipp érkezett a meccsre.

Vajon melyik tábor gyújthat örömtüzeket Moszkvában? fotó: Sky Sports

Vészesen közelít a 2018-as világbajnokság vége és szerda este kiderül, hogy a történelmének első döntőjére készülő Horvátország, vagy az 1966 után újra nyerni akaró angolok csaphatnak össze a Les Bleus-vel a trófeáért. Szokásunkhoz híven a találkozó esélyeit már külön cikkben is latolgattuk, lássuk most, hogy olvasóink hogyan vélekednek a második elődöntőről.

1x2    
Horvátország Döntetlen Anglia
3.40 3.00 2.28

Az eddig beérkezett majd' 250 tipp alapján a háromesélyes fogadásból az rajzolódik ki, hogy inkább a Háromoroszlánosok győzelmét látjátok reálisnak. (46% angol, 31% döntetlen, 23% horvát) Többen indoklással is elláttátok a megérzéseteket, "Negan" például az alábbi remekbe szabott okfejtéssel támasztotta alá választását. 

A horvátok elfáradtak. Mindenképp ezzel szerettem volna kezdeni, ez a legfontosabb tételmondat ezzel a meccsel kapcsolatban.

Már a Nigéria elleni botlásuk is figyelmeztető lehet, mostanra viszont lejátszottak két 120 perces meccset és még a kapusuk is összeszedett egy sérülést. A stábból egyre-másra kell hazaküldeni dilettánsokat ilyen-olyan okokra hivatkozva, ami arra utal, hogy a menetelés ellenére a csapategységgel gondok vannak. Mandzukic egy az egyben el volt rejtőzve ez alatt a VB alatt, csatár nélkül pedig nehéz gólokat szerezni. Anglia, te csodás. Túléltétek a reggeli megérzésemet és még nyitott ajtót is kaptatok a döntőre. Csapategység kimaxolva, a balhék és még a balszerencse is elkerülte őket eddig. Talán végre ez lesz az ő évük? Esetleg ha nem a jobbhátvéd Trippier lőné a szabadokat a tizenhatos vonaláról, az még javítana." - írta a hathármas tipszter.

A többi opció közül töretlenül népszerű a "mindkét csapat lő gólt", amely kettes körüli szorzóval kecsegtet, hasonlóan a "második félidőben lesz több találat"-hoz. 80 százalék azt is reális forgatókönyvnek látja, hogy Harry Kane és társai nullára verik Rakiticékat - ha ez megvalósul, busás hármas feletti szorzó ütheti a markunkat.
 

Szerintetek is Anglia a favorit?

 

 

 

[2059648] 2018-07-11 20:00:00 Horvátország - Angliax;