Átigazolás

Az orosz, aki a legjobban járhatott a vb-vel Londonban landolhat

Golovin átigazolásának oddsaiból egyértelmű váltás rajzolódik ki, de vajon tényleg jól járna vele a kérője?

Oroszország 22 éves ifjú tehetsége, Aleksandr Golovin hamarosan aláírhat a Chelsea csapatához. A játékos a vb-nyitómeccsen is megcsillogtatta a tudását - az 5-0-s Szaúd-Arábia elleni mészárlásból például egy góllal és két assziszttal vette ki a részét. 

Bár pozíciója alapján a középpálya az ő szakterülete, mégis klubját, a CSZKA-t kilenc találattal segítette a tavalyi idény során, ez is jól mutatja, hogy mennyire komplex spíler. A Premier League gigászai közül a Tottenham és az Arsenal is versenyben van (volt) kegyeiért.

Jelenlegi csapatának egykori legendája, a 2005-ben CSZKA-val Európa Ligát nyerő Valery Gazzaev állítása szerint már kezet is fogtak az üzletre. "Golovin majd eldönti, hogy neki mi fekszik a legjobban.

Tudomásom szerint már megegyezett a Chelsea-vel és szerintem jó választás lenne ez számára. Nagy felelősséggel is jár, de készen áll erre.

 - mondta a Mir 24 lapnak Gazzaev.

Állítólagos leigazolásában nagy szerepe lehet Roman Abramovich-nak, aki minden követ megmozgatott, hogy honfitársa Londonban folytathassa pályafutását. Az ára a mai piaci helyzethez képest alacsonynak mondható, nagyjából 27 millió fontra taksálják, az összeg ráadásul sokkal alacsonyabb volt, de a megnövekedett érdeklődés szépen felnyomta az utóbbi időben.

Az is alátámasztja a híreszteléseket, hogy az egyik legnagyobb külföldi bukinál már csak

1.10-es szorzót ér a Chelsea-be igazolása, míg a Moszkvában maradásra 5.00-szöröst kínálnak.