Bulvár

51 millió helyett ajánlottak neki tuti másfelet, de azt is elbukta

Ha az ember elesik másfél millió forint nyereménytől, általában nehezen viseli, de nem így tett a 26 éves Marck Morrison, aki kis híján megcsípte a vb szelvényét.

Fotó: mirror.co.uk

Nagyot ment a Twitteren a 26 éves Marc Morrison története, aki kis híján milliomossá vált egy 1 fontért feladott szelvényből. Az abderdeeni fiatalember a világbajnokság negyeddöntőjére állított össze egy négyes kötést, azonban nem a hagyományos fajtából, hiszen egészen extrém tippet pakolt egymásra.

A szelvényének valószínűtlenségét jól prezentálja, hogy az 1 fontból 140 505 fontos nyereményt vághatott volna zsebre, ha mind a négy tippet eltalálja.

Maga Marc sem gondolta, hogy bármi lehet ebből a tikettből, csakhogy az élet úgy hozta, hogy a szelvényén szereplő három fogadás bizony nyertes lett. A tippsor ugyanis így nézett ki:

  • Antoine Griezmann gólt szerez a 16-oson kívülről (Uruguay ellen)
     
  • Kevin de Bruyne gólt szerez a 16-oson kívülről (Brazília ellen)
     
  • Harry Maguire fejel egy gólt (Svédország ellen)
     
  • Ivan Perisic gólt szerez a 16-oson kívülről (Oroszország ellen)

 

Marc meglepetésére az első három tippje bejött, a fogadóiroda pedig fel is ajánlott neki 4500 angol font cash out-ot, azonban ezt emberünk nem fogadta el, inkább ráment a nagy pénzre.

"A meccs előtt 4500 fontot ajánlottak nekem, de úgy gondoltam, hogy jobb bent hagyni a szelvényt, mert soha nem bocsátottam volna meg magamnak, ha beesik a tipp és én már előtte kikértem volna a pénzt" - nyilatkozta a Daily Recordnak Marc, aki elmondta, Perisic minden labdaérintésénél felugrottak a fotelből. Végül a horvát támadó nem talált a kapuba - a második félidőben kapufáig jutott -, így a hobbi fogadó számára szertefoszlottak a remények.

Perisic góljára nemcsak Angliában lett volna nagy szükség. Egy olvasónktól kaptunk az alábbi szelvényt, amely 200 forint befektetéssel 120 ezer forint hasznot szállította volna. Ehhez az kellett volna, hogy az 1-1-es félidő után Horvátország 2-1-re legyőzze az oroszokat - mindezt 44-szeres szorzóért. A rendes játékidő eredmény végül 1-1 lett, így a 605-ös szorzó is bent maradt.