Átigazolás

A Barcelonánál már Griezmann alternatíváját vadásszák!

A francia játékos valószínűleg marad Madridban, így ismét a liverpooliakat foszthatja ki a Barca.

Fotó: TwitterNoha korábban biztosra vehető volt, hogy az Atlético Madrid francia támadója, Antoine Griezmann nyáron a Barcelonához igazol, ezek a hangok kezdenek elhalkulni. A fogadóirodák is már csak 1.40 körüli oddsot adnak "Grizi" maradására, így könnyen lehet, hogy végül bukja sztárigazolását a spanyol bajnok,

nem mellesleg pedig, aki megfogadta tippmesterünk, varin tanácsát, lassan elkezdhet gondolkozni azon, mire is költi a hétszeres nyereményét.

Griezmann tehát távolodik Katalóniától, ez pedig ismételten Liverpoolban jelenthet mélyütést, hiszen a hírek szerint a gránátvörös-kékek nem mással pótolnák a franciát, mint Mohamed Szalah-val, a Mersey-parti gárda legjobb játékosával.

Az Express jelentése szerint Lionel Messi, a katalánok csillaga is vevő lenne Szalah megszerzésére, a hírek szerint a Bolha már ki is adta az átigazolási parancsot a vezetőségnek.

A korábban a Chelsea-ben és Romában is megfordult szupersztár vételára körülbelül 200 millió euró, amely talán még feljebb is mehet, ha Egyiptom és a Fáraó jól szerepelnek az oroszországi világbajnokságon.

Ami Szalah sorsát illeti, meglepő módon az irodák nem látnak rá esélyt, hogy távozik Liverpoolból, hiszen csupán 1.02-es szorzóval fogadhatunk a maradására, míg a Barcelona mindössze a harmadik legesélyesebb kérő a maga 21-szeres szorzójával. Aztán ki tudja, lehet, hogy éppen Sergio Ramos miatt végzi Szalah a Barcánál.

Melyik csapat játékosa lesz Szalah szeptember 3-án?
 
Liverpool 1.02
Real Madrid 7.00
PSG 15.00
FC Barcelona 21.00

Fél évvel tehát azután, hogy Coutinhót 160 millió euró ellenében elhozta Angliából Valverde, ismét komoly pofont küldhet Kloppéknak a katalán sztárcsapat.

Don Balon