Sportfogadás

Duplázós tippel támadnak a fogadók az orosz-törökön

A vb-házigazdának ideje lenne összekapni magát, ha nem akar csúnyán leégni a közelgő tornán. Vajon sikerül nekik?

Legutóbb az osztrákok ellen égett a Szbornaja. fotó: Reuters

A 2018-as labdarúgó világbajnokságot rendező Oroszország a tornáról messze lemaradó török válogatottat fogadja a moszkvai Arena CSKA-ban.

1x2    
Oroszország Döntetlen Törökország
2.15 3.10 3.45

A házigazdáknak aligha sikerülhetett volna rosszabbul a felkészülési időszak és ha a vb nem kopogtatna a nyakunkon, könnyen lehet, hogy Stanislav Cherchesov mestert a szövetség már most eltávolítaná.

A csapat jelenleg hat meccs óta nyeretlen és az utóbbi hármat zsinórban elbukta. Az igazsághoz azért tegyük hozzá gyorsan, hogy ebben a periódusban a torna esélyeseivel is meccseltek, Franciaország, Brazília és Argentína verte őket, de a spanyol nemzeti együttessel 3-3-as döntetlent játszottak.

[2696366] 2018-06-05 18:00:00 Oroszország - Törökországx

A törökök elleni győzelem úgy kell nekik, mint egy falat kenyér, hiszen ha csak minimális önbizalommal indulnak a csoportkörben, aligha lesz sanszuk a vezetőség által kitűzött továbbjutásra.

Persze ellenfelüket hiba lenne leírni, mivel igaz, hogy a vb-ről lemaradt, de lényegesen jobb formát mutat mostanában, mint a Szbornaja. 

Az előzetes bukdácsolás ellenére a magyar fogadók bíznak benne, hogy az orosz válogatott győzelemmel zárja a felkészülési időszakot. A Tippmixpro adatai alapján 63 százalék voksol a "H"-ra, 28 százalék a remire és durván 11/1 tipster húzta be a vendég győzelmet.
 

Szerintetek is összejöhet Smolovék győzelme?

 

[2696366] 2018-06-05 18:00:00 Oroszország - Törökországx;