Bajnokok Ligája

Ezt várjuk mi - tippek a Bajnokok Ligája döntőjére

Szombat este a Real Madrid és a Liverpool vívja a Bajnokok Ligája döntőjét. Nézzük szerkesztőink és tippmestereink hogyan látják az esélyeket!

Tomihmv

A Vörösöknek csak akkor lesz esélye a fináléban, ha saját játékukat játsszák, avagy a mindent elsöprő támadófutballra helyezik a hangsúlyt, mint ahogy például a Manchester City ellen is tették azt a negyeddöntőben. Ebben a Real Madrid pedig partner lehet, amely csapat szintén kifejezetten gólgazdag találkozókon jutott el a döntőig.

A Liverpool mellett a Királyi Gárdának is ismertetőjegye a gólparádék, amik a csapat fináléira is jellemzők. 2016-ban ugyanis 2-1-re verte az Atlético Madridot a BL-döntőben, majd egy évre rá 4-1-re páholta el a Juventust, szintén a legrangosabb európai kupasorozat végső meccsén.

Mindezek tükrében, illetve figyelembe véve a gárdák, és húzóembereik egész szezonját, azon a véleményen vagyok, hogy ezúttal sem maradunk gólok nélkül, vagyis mindkét csapat betalál, s legalább három gólt látunk majd.

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt + gólszám 2,5 felett - 1.60 @ TippmixPro

varin

Annyira minden az over és a gólgazdag mérkőzés irányába mutat, hogy kénytelen vagyok én is felülni erre a hullámra, ugyanakkor kár lenne elfelejteni, hogy mégis egy BL-döntőről van szó, amely az év legfontosabb mérkőzése a feleknek.

Sokat gondolkoztam, hogy mit tippeljek a mérkőzésre, de bármennyiszer arra gondolok, hogy a Real Madrid sokkal jobb és tapasztaltabb csapat, mint a Liverpool, és ezért bombázni kéne a     által is kínált -0.25-öt, mindannyiszor eszembe jut, hogy amúgy a Man. City is kategóriákkal jobb csapat a szememben Kloppéknál.

Végül kicsit a statisztikák és az érvek ellen voksolva azt játszottam meg 3.25-ért, hogy lesz büntető a mérkőzésen. Ugyan Mazic sporttárs idén még nem mutatott a mészpontra, pedig dirigált már öt mérkőzésen is, a tavaly BL-idényben öt meccsen háromszor is ítélt büntetőt. Véleményem szerint ha valóban támadó futballt látunk a kijevi gyepen, akkor összehozhatnak a felek egy tizenegyest, amelyre egyébként meglepő módon 2013 óta nem volt példa a rendes játékidőben.

Tipp: Lesz tizenegyes a mérkőzésen - 3.25 @ TippmixPro

[2747589] 2018-05-26 20:45:00 Real Madrid - Liverpoolx

mr.blonde

Nagy meccs lesz az biztos, csak szerintem nem úgy, ahogy sokan gondolják. Egy BL-döntőre 3,5 gólos over/under határ szerintem nem lehet reális, annak ellenére sem, hogy nagyszerű támadók vannak mindkét oldalon. Ugyanakkor itt nincs mód javításra, 90 perc a játék, egy-egy hiba akár végzetes is lehet.

Zidane és Klopp is tisztában van ezzel, úgyhogy nagy taktikai csatát várok, biztosan megpróbálja meglepni a két szakvezető egymást.

Szerintem bárki is szerezze meg a vezetést, utána visszább fog venni a tempóból, szóval összességében nálam az underes tippekben van az érték. Persze, szigorúan kis téttel.

Tipp: Gólok száma 3,5 alatt@1.75

 

gb1

A 2017/18-as Bajnokok Ligája döntőjében minden adott, hogy egy gólzáporos fociünnepet láthassunk. Mindkét csapat erőssége a támadásban, gyengesége pedig a védekezésben rejlik, így számomra nem is volt kérdés, hogy mire teszem a voksomat. 

A Real Madrid 12/7 idei BL-meccsén minimum négy találat született míg a Liverpoolnál 14/8-szor esett az over 3.5. Ami szintén szembetűnő, hogy a Blancók utóbbi 6/5 meccsén, míg a Vörösöknek 6/4 meccsén született legalább négy gól. Szombat este a Pool legutóbbi (2005) döntőjéhez hasonló thrillert várok.

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt + gólszám 2,5 felett  1.60 @ TippmixPro

[2747589] 2018-05-26 20:45:00 Real Madrid - Liverpoolx;