Angol foci

Hatos szorzót és kettős győzelmet vizionálunk Birminghamben

Az Aston Villa a nehezén már túl van a Championship playoff-körében, de a munka még befejezésre vár.

Már csak két meccs választja el a csapatokat az élvonaltól! fotó: avfc.com

Az angol másodosztály rájátszásában négy csapat kezdte meg a harcot a Premier League-be jutásért és kedden este eldől, hogy ki lesz a Fulham együttesének ellenfele a mindent eldöntő feljutási mérkőzésen a Wembley-ben. A birminghami Villa Parkban a vendég Middlesbrough 1-0-ás hátrányt próbál majd ledolgozni és minden bizonnyal újabb gólszegény találkozóra van kilátás.

1x2    
Aston Villa Döntetlen Middlesbrough
2.15 2.95 3.25

Steve Bruce fiai hihetetlen fontos győzelmet arattak a River Stadionban szombaton a párharc odavágóján. A meccs egyik legjobbja az asszisztot is kiosztó és hihetetlen mennyiséget dolgozó támadó középpályás, Jack Grealish volt, akit a Borónak muszáj lenne likvidálnia, ha csírájában akarják elfojtani a támadóalakulat rohamait. Az első találkozó egyetlen találatát Mile Jedinak szerezte, aki szűrőként újra a kezdőbe várható - a csapat mestere az előzetesek alapján ugyanazt a formációt küldi csatába.

Aston Villa#eng-aston_villa#5

A Villa rendkívül erős volt az egész szezon alatt hazai közönsége előtt és nem valószínű, hogy az eredmény tartására fognak játszani. A bajnokság során a meccseik 61 százalékán hagyták el győztesen a pályát és mindössze két alkalommal diadalmaskodtak a vendégeik. Érdekesség továbbá, hogy a top helyeken végző csapatok közül senkinek nem sikerült nyernie a Villa Parkban.

Az Aston Villa a meccsinek 43 százalékán nem kapott gólt, a Borót az utóbbi három meccsükön egyaránt nullára tartották!

Steve Bruce a csapat edző komplexumában adott sajtótájékoztatót és a következőket mondta a sordöntő összecsapás előtt. "Kétség nem fér hozzá, hogy egy kisebb előnyt szereztünk, amivel persze elégedettek vagyunk, de ennyi az egész. 

Egyetlen dolgot kell tennünk, méghozzá olyan jól játszani, ahogy az szombaton tettük a Riverside-ban. Hasonló elszántságot kell mutatnunk, hogy esélyünk legyen és végig fókuszáltnak kell maradnunk.

A vendégeknek nem maradt más esélye, be kell nyominuk ellenfelüket mivel az életbenmaradásért küzdenek. A statisztikák alapján azonban aligha lesz könnyű dolguk, mivel

a Middlesbrough a legutóbbi kilenc idegenbeli meccséből csak kettőt nyert meg - a bajnokság során a mérlege 8-7-8 volt.

Tony Pulis mester fiai bár többet birtokolták a labdát szombat, akaratukat nem sikerült a Villára erőltetni és a gólszegény tendencia - a két csapat utóbbi négy meccsén egyaránt maximum két találat esett - kedden este a nyomás alatt nem valószínű, hogy megszakad.
 

  • Tipp - Aston Villa nyer @2.15    
     
  • Tipp - Aston Villa 1-0 @6.00    
     
[2757365] 2018-05-15 20:45:00 Aston Villa - Middlesbroughx;