Bajnokok Ligája

A Bayern sikerében hisznek a legtöbben

A többség szerint a Bayern München hazai pályán legyőzi a Real Madridot a BL-elődöntő első felvonásán.

A bukik szerint nem Ronaldoék az első meccs favoritjai. - Fotó: SBNation

Kedden a Liverpool-Roma derbivel megkezdődtek a Bajnokok Ligájában az elődöntős összecsapások sora. Az angolok mészárlást rendeztek az Anfield Roadon, miután két kapott gól mellett ötöt vágtak az olaszoknak. Ennél jóval szorosabb ütközetet ígér a német bajnok Bayern München és a BL-címvédő Real Madrid szerda esti párharca. A két gigász ütközetére a tippmestereink már leadták tippjeiket, most pedig lássuk, hogy miként vélekednek az esélyekről a honi fogadók. 

1x2    
Bayern München Döntetlen Real Madrid
2.01 3.50 3.45

A     statisztikái alapján nagyon úgy tűnik, hogy a fogadók egy húron pendülnek a bukmékerekkel, ugyanis a feltett tét 56%-a érkezett az oddsmesterek által is favoritnak tartott Bayern Münchenre. 27% gondolja úgy, hogy a blancók győzelemmel távoznak az Allianz Arénából, míg 17% szerint nem bírnak egymással a felek és döntetlennel zárul az első felvonás.

Az egyébként, hogy ilyen kevesen tippeltek a "pontosztozkodásra", véleményünk szerint azt vetíti előre, hogy bőségesen látunk majd gólokat, ennek megfelelően pedig arra, hogy legalább három gól lesz, mindössze 1.40-1.50-es szorzóval lehet pénzt tenni.

Szerintetek mi a nyerő tipp a gigászok párharcára?

[2747585] 2018-04-25 20:45:00 Bayern München - Real Madridx;