Sportfogadás

Bloggerünknek jár a taps - íme az elmúlt hét legjobb fórumos tippjei

Volt miből szemezgetnünk, számtalan nagyszerű tippet osztottatok meg a fórumunkban az előző héten is.

Nem maradtunk nyerő tippek nélkül az előző héten sem, ezúttal elsősorban a naplókban pörgött az élet. "bjani55" nevű bloggerünk vitte a pálmát, aki ugyan a megszokottnál talán alacsonyabb találati aránnyal dolgozott, ám cserébe két pazar oddsot is levadászott. Remekül érezte meg, hogy a Wolverhampton-Hull City meccsen már az első félidőben leeshet a két gól. A 37. percben két büntetővel 1-1 állt az eredményjelzőn, így lehetett is számolgatni a keresett zsetont. A 2.70-es oddsot is sikerült túlszárnyalnia, miután a Feirense-Braga portugál derbin 3.75-ért telibe trafálta az ikszet

Nem csak fociban, hanem teniszben is találhattunk szaftos tippeket. "Bitmap" például nagyszerűen vette észre, hogy az utóbbi hónapokban szárnyaló Daniella Collinst kicsit túlértékelték a bukik Ana Bogdannal szemben. Bogdan sima 6-2, 6-4-re hozta, így igen könnyű 3.40-es oddsot vághattunk zsebre. Szintén Bitmaptól érkezett egy +EV-s Challenger-tipp, ahol azt vette észre, hogy a motiváltabb és frissebb játékos az underdog. Ez esetben 2.37-szeres pénz volt a jutalma. 

Szokás szerint Cipollához is érdemes volt betérni, egykori tippmesterünk Sebastian Vettel papírforma győzelmét kínálta meg.