Sportfogadás

Kétszer is fogadunk a Szolnokra - hétvégi magyar tippek

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

Többek közt a szolnoki kosárcsapatra is fogadunk a hétvégén. - Fotó: kosarsport.hu

Szolnok-ZTE
Tipp: Szolnok
Odds:
 1.16 @ Tippmixpro

A listavezető Szolnok az ötödik pozícióban tanyázó Zalaegerszeg csapatát fogadja a férfi kosárlabda NB I alapszakaszának 26. fordulójában. A felek ellentétes előjellel hangoltak a szombati ütközetre, hiszen az Olaj a Debrecen otthonában diadalmaskodott, míg a ZTE hazai pályán kapott ki meglepetésre a Pécs ellen.

Noha a zalaiak a legutóbbi két idegenbeli meccsüket megnyerték, a rangadókon szinte kivétel nélkül mindig elbuktak, arról nem is beszélve, hogy ősszel, hazai pályán szenvedtek hárompontos vereséget az akkor még nemzetközi kupában is álló Szolnokkal szemben.

Ha mindezt kiegészítjük azzal, hogy az Olaj van a legjobb formában perpillanat az NB I-ben, hazai pályán jól teljesít, s minőségbeli különbség is van a felek között, akkor nem is kérdés, hogy kire fogadunk szombaton a Szolnok-ZTE ütközeten.

Szeged-Szombathely
Tipp: Szombathely
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

Szerdán folytatódott a Szeged vesszőfutása, a Csongrád megyei csapat zsinórban második meccsét veszítette el egy ponttal, s összességében a hatodik zakóját kapta a Kaposvár ellen a legutóbbi kilenc bajnokiján. Ezzel szemben a Szombathely javított, hiszen a Szolnokon elszenvedett vereséget követően hazai pályán gyűrte le a Kecskemét csapatát, méghozzá roppant simán, hiszen végül 24 (!) ponttal diadalmaskodtak a vasiak.

Ugyanakkor tény és való, hogy a Szombathely legutóbb 2013-ban tudott nyerni Szegeden, az azóta lejátszott hat találkozón a legjobb eredménye egy hárompontos vereség. Azonban perpillanat keresve sem találna jobb alkalmat a Falco, hogy nyerjen az Újszegedi Sportcsarnokban, hiszen a Szrecsko Szekulovics fiai jó formában vannak, erősebb és mélyebb játékoskerettel rendelkeznek a vendégek és az odavágón 15 egységgel voltak jobbak. Mindezek után pedig mi a szombathelyi csapatra tesszük pénzünket.

OSC-Szolnok
Tipp: Szolnok
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

Az idei évben az OSC messze alulmúlja önmagát az OB I-ben és a Bajnokok Ligájában is, igaz, ez főként annak köszönhető, hogy az újbudaiaknak gyengébb a játékoskeretük, mint a riválisoknak.

Így van ez a Szolnok elleni meccs esetében is, amit az eddigi, idei egymás elleni eredmények is alátámasztanak, hiszen a fővárosiak ezidáig kétszer találkoztak a címvédővel, a bajnokságban három hete 11-4-re kaptak ki a Tisza-partján, míg a Magyar Kupa döntőjében, december elején a Dózsa 13-4-re nyert az OSC ellen a Komjádi-uszodában.

Az előjelek tehát nem a hazaiaknak kedveznek, s mivel a vendégeknél vélhetően mindenki vállalni tudja a játékot, ezért úgy véljük, hogy a Szolnok idén harmadjára is lenyomja a fővárosi alakulatot.

hatharom.com
Szolnok-ZTE Szolnok
Szeged-Szombathely Szombathely
OSC-Szolnok Szolnok
@1.96
Fogadási határidő: 18:00