Tenisz

Íme a legjobb fogadás Federer meccsére - napi tippek Indian Wellsre

  • Cesc18

A címvédő svájci legenda könnyű rajtot vehet az argentin Federico Delbonis ellen.

Szombaton már a kiemelt játékosok is bemutatkoznak Indian Wellsben, köztük a címvédő és világelső Roger Federer, aki immáron 17. alkalommal lép pályára a kaliforniai Mastersen. Federer 2018-ban még nem talált legyőzőre, és a topjátékosok formája, továbbá a mezőny erőssége alapján nem lenne meglepő, ha Melbourne és Rotterdam után Indian Wellsben is diadalmaskodni tudna. 

Federer könnyű rajtot vehet. - Fotó: ATP

Az első mérkőzését könnyedén pipálhatja ki Federico Delbonis ellen. Az alapvetően salakos borításon otthonosan mozgó argentin egyrészről nem örvend túl jó formának, másrészről nincs olyan fegyvere, amivel különösebben zavarba tudná hozni a svájcit. Delbonisnak már az első körben is rezgett a léc, hiszen Ryan Harrison ellen két meccslabdát kellett hárítania.

Nem igazán működtek Delbonis adogatásai Harrison ellen, ugyanis a másodikok után csupán 38%-ban tudta megnyerni a pontokat, ami nem egy jó ómen Federer ellen. 

A svájci adogatóként lehengerlő és ezen a meccsen fogadóként is könnyedén nyomás alá helyezheti a bizonytalan dél-amerikait. Ebből szoros meccs így nagyon nehezen kerekedhet, tehát érdemes az under felé kacsingatni. A bukik 18.5-nél húzták meg a határt, azaz még egy 6-3, 6-3 is belefér. 

Roger Federer-Federico Delbonis
hatharom.com
Játékok száma - Kevesebb, mint 18.5
@1.75
Fogadási határidő: vasárnap, 4:00

A "veterán" Federer mellett feltörekvőben vannak azért a fiatalok is, a második körben számtalan tehetség pályára lép majd, közülük pedig Denis Shapovalov és Hyeon Chung továbbjutása papírforma lenne. Előbbi ugyan Pablo Cuevas személyében egy rutinos ellenféllel néz majd farkasszemet, ám az uruguayi finoman szólva sincs jó formában, az egykezes fonákja pedig sebezhető pont. Shapovalov magabiztosan kezdett és véleményünk szerint Cuevas legyőzése sem okoz majd neki problémát.

Chungnak még könnyebb dolga lehet Dusan Lajoviccsal, a szerb ugyanis idén egyáltalán nem brillírozik, hat tornán mindössze két meccset tudott nyerni. Bár erős játékosokkal szemben maradt alul, de Chung is ebbe a kasztba tartozik már. 

hatharom.com
Pablo Cuevas-Denis Shapovalov Shapovalov
Dusan Lajovics-Hyeon Chung Chung
@ 1.68
Fogadási határidő: szombat, 21:45