Bajnokok Ligája

2.45-öt ér tippünk a törpeoddsok meccsén

Jupp Heynckes gépezete megállíthatatlannak tűnik, és a Besiktas sem lehet akadály számukra.

Kedden este 20:45-kor folytatódnak a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszának küzdelmei, melynek keretében a Bayern München a török bajnok Besiktas csapatát látja vendégül.

1x2    
Bayern München Döntetlen Besiktas
1.15 7.25 13.00

A hazaiak mestere, Jupp Heynckes 2013-ban ugyan nyugdíjba vonult, miután triplázott a Bayernnel, azonban megérte visszatérnie, hiszen 13 meccs óta veretlenek fiai, ezzel pedig saját edzői rekordját döntötte meg. A remek széria ellenére a védelemben nem teljes a stabilitás, és ellenfeleik rendszeresen megtalálják az utat hálójukba. Tippünk alapja is abban rejlik, hogy a bajorok legutóbbi hét hazai meccsén csak egyszer úszták meg kapott gól nélkül. 

Bayern München#ger-bayern_munich#5

A szombati hazai bajnokijukon egy másik rekord is megdőlt,

Lewandowski zsinórban 17. büntetőjét értékesítette, ezzel beelőzve a korábbi Bayern kapus, Hans-Jörg Butt csúcsát.

A bőrnadrágosok mestere abban a szerencsés helyzetben van, hogy már csak Neuer bajlódik sérüléssel a sztárjai közül, ráadásul a hétvégi bajnokin James Rodriguez, Jerome Boateng, Mats Hummels és Joshua Kimmich teljes, míg Robert Lewandowski, Thomas Müller és David Alaba részleges pihenőt kapott. A keret eszméletlen mély, Heynckes akár két olyan kezdőt is össze tudna rakni, amely jó eséllyel kiverné a Besiktast.

A csapatban 4 gólnál és 6 gólpassznál járó James-t remekül építette be Heynckes, és már alapember lett a csapatban. fotó: FCB Facebook

Hiányzók terén vendégrészről sem lehet panasz, mivel Şenol Güneş csapatából csak Gökhan Töre és Atinc Nukan van kényszerpihenőn. Óriás érvágást szenvedtek el azonban januárban, hiszen egy nagy vihart kavart transzfer keretében a csapat lelkét, a sztárcsatár Cenk Tosunt vesztették el, aki az Evertonhoz igazolt.

Nem elhanyagolható tény, hogy a Fekete Sasok is remekelnek a hazai kiírásokban, és legutóbbi 22 tétmeccsükből csak kétszer találtak legyőzőre - ráadásul 7 párharc óta veretlenek. Továbbá a csoportküzdelmek alatt mind a 6 meccsükön egyaránt sikeresen vették be az ellenfeleik kapuját.

Azt se felejtsük, hogy tavaly ebben a BL-szakaszban a bajorok az Arsenallal mérték össze az erejüket - akkor is hazai pályán kezdték a párharcot, amelyet 5-1, 1-5-tel, összesítésben 10-2-vel hoztak le. Nem véletlenül nyilatkozta a német születésű, de török nemzetiségű, korábbi Bayern játékos, Hamit Altintop, hogy

csodára lesz szüksége a Besiktasnak. Ugyan növeli az önbizalmukat, hogy csoportelsőként végeztek, azonban ez veszélyes is lehet. Sok tudásra, és tapasztalatra lenne szükségük ahhoz, hogy ezt a helyzetet kezelni tudják.

Mindent összevetve a keddi összecsapáson elvileg csak a Bayern győzelmének mértéke lehet kérdéses. Megnézve a     kínálatát, olyan sovány szorzókkal találkozhatunk, mint a 0:1 hendikep @1.35-ért, vagy a félidő/végeredmény Bayern/Bayern @1.40-ért. Mivel azonban közel sem elképzelhetetlen, hogy a vendégek is betuszkolnak egyet a kevés BL-tapasztalattal rendelkező Ulreichnek, inkább az alábbi tippet érezzük value-nak.

Bayern München - Besiktas
hatharom.com
1X2 + MINDKÉT CSAPAT SZEREZ GÓLT - Hazai és igen
@2.45
Fogadási határidő: kedd, 20:45
[2680948] 2018-02-20 20:45:00 Bayern München - Besiktasx;