Sportfogadás

Ezt várjuk mi - tippek a Real Madrid-PSG BL-nyolcaddöntőre

Természetesen a hatharom.com-nál is tűkön ülve várjuk a Real Madrid-PSG BL-nyolcaddöntőt, amely kapcsán már nagyban megy az esélylatolgatás. A kezdés előtt megkérdeztük szerkesztőinket, tippmestereinket, hogy mit várnak a találkozótól.

Óriási csatára van kilátás szerdán. - Fotó: youthsdigest.com

Varin

Ahányszor gondolkoztam ezen a meccsen, mindannyiszor az volt a végkövetkeztetés, hogy egyszerűen tippelhetetlen és nem érdemes fogadni semmire. A háromesélyes oddsok jól vannak belőve, az under/over határ megfelel a valóságnak, ezen a mérkőzésen tényleg benne van a 4-0 és a 0-4 is. Éppen emiatt én kicsit a speciális fogadások felé tekintgettem inkább, ott azért mindig találni nyalánkságokat.

A bukmékerek 4,5-re lőtték be a lapok határát, ami egészen vállalható határnak tűnik. A sok gól intenzív, látványos játékot sejtet, ami taktikai szabálytalanságokat is hozhat. Ugyan a csoportkör során mindkét gárda igen sportszerűen viselkedett, ez egy teljesen más szituáció, az egyik csapat 180 percre van attól, hogy totális csőd legyen a szezonja. A mérkőzést egyébként az olasz Gianluca Rocchi vezeti majd, márpedig egy olasz sporinak ritkán okoz gondot egy kártyaparti lezavarása. Az elmúlt években 4,75-ös átlaggal dolgozott a BL-ben, ám ez azért itt jóval paprikásabb meccsnek ígérkezik, mint mondjuk egy CSZKA Moszkva-Wolfsburg.

Tipp: 4.5 lap felett: @1.66

mr.blonde

Egyetértek, nem tartom egy könnyű meccsnek ezt a párharcot. Viszont azzal is egyetértek, hogy hiba lenne lebecsülni a Real Madridot - főleg Madridban.

Két felvonásos párharc, óriási a tét, játékosok és edzők sorsa múlhat ezen a kétszer 90 percen. A topfutball ezen szintjén már nincs hibára lehetőség, óvatos játékot és nagyon komoly taktikai csatát várok. Nem egy életbiztosítás, de a félidő X talán bejöhet.

1. félidő döntetlen TippmixPro@2.00

[2680945] 2018-02-14 20:45:00 Real Madrid - Paris Saint Germainx;

Tomihmv

A Real Madrid számára csak ez az egyetlen sorozat maradt, s nem mellesleg az utóbbi két kiírást megnyerte, így kutyakötelessége a csapatnak, hogy odategye magát a PSG ellen.

Persze a párizsiakat sem kell leírni, Neymaréknak is voltaképp ez az egy sorozat számít, hiszen Franciaországban egyeduralkodók, ráadásul a tulajdonos évek óta a BL-trófeára ácsingózik.

Mindezek tükrében, illetve figyelembe véve azt, hogy hiányzó alig akad a csapatokban, szerintem egy pazar, gólgazdag mérkőzésre van kilátás, mint amilyenek egyébként is jellemzik a feleket.

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt és több, mint 2,5 gól a meccsen @ TippmixPro@1.55

gb1

Nehéz visszaemlékezni olyan volumenű párharcra a legjobb 16 között mint a Real Madrid vs PSG. Annak ellenére, hogy a blancók a legutóbbi négy kiírásból hármat behúztak, a nyomás rajtuk lesz, hiszen ritka nagy égés lenne, hogy címvédőként ilyen korán búcsúznának.

Mivel Zidane csapatának nem csak egy szekciója, hanem az egész gárda rendkívül labilisan teljesít az egész szezonban, joggal van félnivalójuk. Bár néha kiszakadt a gólzsák, azonban ellenfeleik rendre betalálnak nekik. Legutóbbi öt tétmeccsükön mindenki megtalálta az utat Navas hálójába és nyolc gólt kaptak ebben a periódusban. A találatokat zsákszámra termelő párizsiak így magabiztosak lehetnek benne, hogy sikerrel abszolválják a kincset érő idegenbeli gól(t)okat. 

Abban is biztosak lehetünk, hogy Emery nem követi el mégegyszer azt a hibát, hogy magára húzza az ellenfelet, így rendkívül nyílt, helyzetekkel tűzdelt meccsre van kilátás. A csapatok formáját és stabilitását elnézve Neymarék minimum egy remire jók lesznek.

Tipp: Döntetlen vagy Paris SG  TippmixPro@1.54

Andersson

A Real Madrid az elmúlt évek sikerei után idén hullámzóan teljesít, meglepő vereségekbe szalad a bajnokságban. Ezért arra számítok, hogy óvatosan kezdenek a talán legjobb támadósorral rendelkező PSG ellen. A vendégek se fognak nekirontani ellenfelüknek, két meccsen dől el a párharc, rámennek majd az idegenbeli gólra, és a minél szűkebb vereségre.

Tippek:

Hazai győzelem@2,35 (Tippmixen kiemelt szorzó) - Otthon azért ez nagyon jó szorzó a blankókra.
1. félidő kevesebb, mint 1,5 gól@1,7 - Ez az erősebb tipp a fent leírtak miatt.

Steve94

A Real Madrid nagyon gyengén szerepel a bajnokságban, a BL-csoportkörben jobban ki jött a lépés nekik, azonban nem tudták csoportjukat megnyerni. A jelenlegi Real Madrid nem azon a szinten játszik mint az előző szezonokban, viszont így sem szabad teljesen leírni őket, lesz esélyük a párharcban, a PSG elég meggyőző volt a csoportkörben és a bajnokságban is szárnyalnak. Én a PSG továbbjutására számítok a párharcban, a mai meccsen viszont döntetlen születik, amire 3.60-ért meglepően versenyképes oddsot kínál a    .


Ti mire fogadnátok a Real Madrid - PSG meccsen?

[2680945] 2018-02-14 20:45:00 Real Madrid - Paris Saint Germainx
[2680945] 2018-02-14 20:45:00 Real Madrid - Paris Saint Germainx;