Spanyol foci

Gyanúsan alacsonyra szabták az oddsot tippünkre

Rendkívül nyitott meccsre van kilátás, így kimenetel helyett másban látunk fantáziát a hétfő esti La Liga párharcon.

A kiesés réme elől menekülni próbáló Deportivo la Coruna az idei kiírásban a középmezőnyben stabilan lavírozó Real Betist látja vendégül. Alapvetően a vendégek felé billen a mérleg, de mivel ők is inkonzisztensen teljesítenek, a háromesélyes fogadás helyett más felé kacsingatunk a 23. forduló zárómeccsén.

1x2    
Deportivo Döntetlen Betis
2.20 3.36 3.05

A kék-fehér együttes az utóbbi hetekben egyszerűen elfelejtette hogyan kell védekezni. A legutóbbi 3 élvonalbeli meccsükön összesen 14 gólt kaptak, ráadásul utóbbi 7 párharcukból csak 2 egységet gyűjtöttek, így nem csoda, hogy a vezetőség elköszönt Cristobal Parralo trénertől. Helyére meglepő húzásként az Ajax, a Real Madrid és az AC Milan korábbi BL-győztes futballistáját, Clarence Seedorfot választották - nehéz elképzelni, hogy ő hozza majd meg a megváltást.

Deportivo La Coruna#esp-deportivo_la_coruna#5
A holland sztár korábban már belekóstolt az edzői létbe, a Milan csapatánál fél évig húzta 50%-os győzelmi mutatóval, majd a kínai Shenzenben próbálkozott ismét, ahol azonban 14 meccsből csupán 4-et húzott be, így az a ciklus is csak 5 hónapot vett el az életéből.

A következő hetek nagy kérdése tehát az, hogy a kiesőhelyen tanyázó gárdából mit tud majd kihozni a kevésbé tapasztalt tréner. Ami biztos, hogy sürgősen el kéne kezdenie újdonsült csapatával gyűjtögetni a pontokat, nem lesz azonban könnyű dolga az előző fordulóban Villarrealt verő és ezáltal önbizalomtól duzzadó Betis ellen.

Quique Setien mester fiai már többször is bizonyították, hogy a pálya támadó harmadában extrém veszélyt jelentenek opponenseiknek, és nincs kétségünk felőle, hogy a szétesett galíciai gárda hálóját is beveszik majd. Eddigi meccseiken átlagban 3.73 gól esett, és többször kerekedett gólparádé. 

Mindkét együttes bajnokijain egyaránt 64%-ban esett a mindkét csapat lő gólt opció, amely ugyan nem kiemelkedő, de ezen statisztikáik jellemzően a tabella éllovasai rontották le. Az örökmérleget a hazaiak vezetik - eddigi 37 párharcukból 15-öt nyertek, és csak 8-at buktak el a sevillai csapattal szemben, utóbbi 5 találkozójukon azonban a Betis felé billen a mérleg (2-2-1).

Az edzőváltás biztosan jót fog tenni a hazai gárda moráljának, kimenetel szempontból azonban inkább az X2 felé húzunk, de hétfőn a gólokban lehet a legnagyobb value.

Tudtad?

  • A Real Betis legutóbbi 5 meccsén egyaránt 2.5 gólnál több született
  • A Depor legutóbbi 7 meccséből 6-szor 2.5 gólnál több született
  • A hazaiak minimum 2 gólt kaptak legutóbbi 7/6 meccsükön
  • A sevillai csapat legalább 2 gólt lőtt legutóbbi 3 idegenbeli meccsén
  • A kék-fehérek legutóbbi 7/5 meccsükön félidőben már vesztésre álltak, majd el is buktak
Tippjeink a mérkőzésre
Döntetlen vagy Betis @1.55
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2.5 - igen és több @1.75

Vendég csapat gólszám 1.5 - több

@2.10
[2580762] 2018-02-12 21:00:00 Deportivo La Coruna - Real Betisx;
240918