Bajnokok Ligája

Jó hír a Realnak, aggódhatnak a PSG-nél

Kérdésessé vált Kylian Mbappé játéka a Real Madrid elleni BL-párharc első felvonásán, miután a Lyon kapusa vasárnap ledózerolta a fiatal támadót.

Lopes letaglózta a fiatal támadót / leparisien.fr

Nem elég, hogy Memphis Depay 94. percben szerzett bombagóljának köszönhetően a PSG elbukta a francia bajnokság csúcsrangadóját vasárnap este, a szurkolók még Kylian Mbappé állapota miatt is aggódhatnak.

A PSG 19 éves csodagyerekét a lyoni kapus, Anthony Lopes taglózta le az első félidő hajrájában, az eset után Mbappét le is kellett cserélnie Unai Emerynek. 

Mbappé állapotáról első körben ellentétes hírek jelentek meg a nemzetközi sajtóban. Egyes források szerint a fiatal csatárnak az ütés következtében megrepedt az egyik csigolyája, így pedig akár hosszabb kihagyás is várhat rá.

A francia sajtóban viszont a PSG csapatorvosára hivatkozva arról írnak, hogy Mbappé állapota nem súlyos, az ilyen sérülés tapasztalatai alapján a február 14-ei BL-párharcra pedig már újra bevethető lesz.

Az biztos, hogy Mbappé a héten neurológiai vizsgálatoknak néz elébe, ami után kiderül, pontosan mekkora is a baj.  A játékos saját Twitter-csatornáján egyébként azt írta, hogy köszöni szépen jól van, és egyáltalán nem haragszik Anthony Lopesre.

1x2    
Real Madrid Döntetlen PSG
2.25 3.55 2.80
[2680945] 2018-02-14 20:45:00 Real Madrid - Paris Saint Germainx;