Szerencsejáték-ipar

Brutális fellendülés előtt az E-sportfogadó piac

Nem meglepő módon az E-sport lehet a következő évek egyik leginkább fejlődő területe az online szerencsejátékon belül.

Egy nemrég publikált indiai jelentés szerint elképesztő fellendülés várható a szerencsejáték-iparban a következő öt évben. A reportsnreports által kiadott becslés szerint a következő időszakban körülbelül 8.62%-os növekedés várható, melynek alapját a sportfogadás adja.

Fotó: SBC News

Az iparág szűnni nem akaró fejlődését elsősorban a technikai innovációknak köszönhetjük, a fogadók bizalma nagyon sokat nőtt az online szerencsejáték irányába, amelyet egyre inkább tartanak biztonságosnak és nagyon könnyen kezelhetőnek. Manapság már hihetetlenül egyszerű bárhonnan regisztrálni és játszani egy online fogadóirodánál vagy kaszinónál, ez pedig a játékosok komfortérzetét nagyban növeli - indokol a jelentés.

A szerencsejáték ráadásul egyre inkább kezd eltolódni az online világba az offline-ból, amelynek jeleit bárhol a világon tapasztalhatjuk.

A reportsnreports beszámolója külön kiemeli a folyamatosan fejlődő E-sport iparágat, amelynek önmagában is óriási fellendülést prognosztizál a riport. Ez elsősorban az olyan szereplőknek köszönhető, mint a Blizzard, az Epic Games, a Nintendo, a Riot Games, a Valve és az EA Sports.