Sztártipp

Busás pénz ütheti a markod, ha bejön Rivaldo tippje

A brazil legenda megjósolta, hogy milyen eredménnyel zárul a hétvégi Real Betis-Barcelona spanyol bajnoki.

Ahogyan arról beszámoltunk, a hétközben a Barcelona 1-0-ra kikapott az Espanyol otthonában a Copa del Rey első felvonásán, ezzel pedig megszakadt a gránátvörös-kékek 29 meccs óta tartó veretlenségi sorozata. A brazil legenda, Rivaldo azonban nem aggódik volt csapata miatt.

A Real Betisnél vendégeskednek Messiék a hétvégén. - Fotó: Twitter

Vissza a győzelem útjára

"A Barcelona elvesztette a szerdai Espanyol elleni meccset, de fontos megjegyezni, hogy a jövő héten lesz még egy visszavágó, méghozzá a Camp Nouban, ami nagy lehetőség Messiéknek, hogy kiharcolják az elődöntőbe jutást. Nem tudom elképzelni, hogy a Barca ne szerezzen majd legalább két gólt." - vélekedett Rivaldo, majd kitért a hétvégi összecsapásra: 

Nem számítok arra, hogy Valverde túl sokat változtat a csapat felállásán. A Betis jól játszott az utóbbi időben és okozhat problémát a Barca számára. De azt gondolom, hogy a 'Los Culés' gyorsan reagál a hétközi vereségre.

- fejtette ki véleményét a brazil, illetve hozzátátette, hogy amennyiben a Barca a szokásos magas színvonalú játékát hozza, akkor egy érdekes meccsen diadalmaskodhat

1x2    
Real Betis Döntetlen Barcelona
7.75 5.50 1.30
Rivaldo úgy gondolja, hogy Messiék 3-1-es sikert aratnak a hétvégén a Betis otthonában.

"Biztos vagyok abban, hogy a Barcának elég lesz az idő és elég nagy csapat ahhoz, hogy megnyerjék az Espanyol elleni visszavágót és ezzel biztosítsák helyüket a legjobb négy között." - mondta a katalánok egykori sztárja. 

Amennyiben bejön Rivaldo tippje, miszerint a Betist 3-1-re veri a Barcelona, akkor 8.50-szeres pénz ütheti a markod a   -nál, míg az Espanyol elleni továbbjutásuk 1.25-ös oddson fogadható.  

[2580733] 2018-01-21 20:45:00 Betis - Barcelonax;