Átigazolás

És amikor már azt hitted, hogy Conte nem őrült meg teljesen...

Már Andy Carroll esetleges szerződtetése is eredményezett néhány felvont szemöldököt, de ezt most sikerült überelni.

Fotó: The Sun

Csütörtökön számoltunk be a legfrissebb, Chelsea-t érintő átigazolási pletykáról, mely szerint Antonio Conte fontolóra vette a városi rivális West Ham támadójának, Andy Carrollnak a szerződtetését. Ám úgy tűnik, az olasz mester tovább pörgeti a hülyeséggenerátort és egy másik levitézlett veteránt, Peter Crouchot is átcsábítana kék mezbe.

1x2    
Brighton Döntetlen Chelsea
5.25 3.75 1.60

A váltás annak köszönhető, hogy az első számú kiszemelt, Caroll több hónapra kidőlt lábsérülése miatt, így ő majdnem biztosan nem kerül a Stamford Bridge-re. Ám amíg a londoni játékossal akár hosszútávon is számolt volna Conte, addig Crouch csak néhány hónapra kerülne az olasz tréner kezei alá, addig, amíg a nyáron meg nem oldódik a csapat csatárproblémája valami komolyabb játékos leigazolásával.

A hírek szerint azonban a Stoke nem hajlik a 36 éves csatár elengedésére, aki bár nem számít alapembernek a Paul Lambert által átvett csapatnál, amellett, hogy hasznos kiegészítőember, még hatalmas közönségkedvenc is.

Crouch idén 21 mérkőzésen 1122 percet játszott, amelyeken 4 gól mellett 2 gólpasszt adott.

Crouchon és Carrollon kívül Fernando Llorente nevét is bedobták a csapat kapcsán, ám az ő szerződtetése azért kevésbé valószínű, mert Pochettino számol vele, ráadásul a spanyol a Bajnokok Ligájában nem is játszhat.

Nagy talány tehát, hogy a távozófélben lévő Batshuayi és a botrányos formában lévő Morata mellé ki kerül még csatárnak, ám az biztos, hogy Conténak minél hamarabb megoldást kell találnia a problémákra, mert a zsinórban öt döntetlen eléggé rosszul fest az önéletrajzában.

A Chelsea hétvégén az újonc Brighton vendége lesz és mint azt mi is beharangoztuk, nem vár könnyű meccs a londoniakra, hiszen több alapember is kidőlt ilyen-olyan okok miatt. Ennek fényében talán meglepő, hogy továbbra is csak 1.60-as oddsért tehetjük a    -n a címvédőt.

[2522974] 2018-01-20 13:30:00 Brighton - Chelseax;
237903