Átigazolás

Ugye csak vicc, hogy ő a válasz a Chelsea csatárínségére?

  • varin

Morata gyengélkedik, Batshuayi távozóban, a megoldás pedig nem várt helyről érkezhet.

Távolról sincs kirobbanó formában a Chelsea gárdája, amely szerda este zsinórban ötödik döntetlenjét érte el Angliában. A Kékek óriási szerencséje, hogy jobban rúgták a büntetőket, mint a Norwich City, így végül ők jutottak tovább az FA Kupa 3. fordulójából. Az azonban aligha kérdés, hogy az olasz mesternek valahonnan szereznie kell egy csatárt.

23 bajnokin a Manchester City 26-tal, a Liverpool 13-mal szerzett több gólt a Chelsea-nél.

Álvaro Morata hetek óta borzalmas formában játszik, mindig rossz helyre pattan róla a labda és egymás után hagyja ki a ziccereket. A spanyol 12 találata után Hazard áll 9 góllal, míg a távozóban lévő Batshuayinak van 8, Williannak pedig 7 találata.

A megváltó igazolás a hírek szerint a szomszédból érkezhet, ám aligha gondolnánk, hogy majd Andy Carroll, a West Ham csatára lesz gyógyír a Chelsea gondjaira.

Fotó: Daily Express

Carroll óriási ígéretként, nagyon szép mutatókkal került még 2011-ben a Newcastle csapatától Liverpoolba, ám 58 mérkőzésen csupán 11 gólt szerzett az Anfielden. A Kalapácsosoknál sem jöttek be Caroll számításai, ráadásul idén folyamatosan sérüléssel bajlódik, emiatt csak 812 percet töltött a pályán.

A problémát jelenleg az okozza, hogy a West Ham csak kölcsönbe engedné el az angol válogatott támadót, ráadásul 18 hónapra is 20 millió fontot kérnének a Chelsea-től, míg Conte végleg megvenné a 29 éves játékost.

"Nem rossz játékos, de nem gondolom, hogy ő lesz a megoldás a csapat gondjaira. Nem játszott elég mérkőzést az elmúlt hónapokban és emiatt nem is szerzett elég gólt. Szerintem a csapatnak inkább egy olyan csatárra lenne szüksége, aki képes lefutni a védőket, nem pedig egy olyanra, akit beállítanak a tizenhatosra, hogy bepattanjon róla a labda" - nyilatkozta Dennis Wise, a klub korábbi legendája a Sky Sportsnak.

A Chelsea legközelebb szombaton kora délután lép pályára, amikor is a Brighton vendégei lesznek. A Kékek sikerére 1.60-as szorzóval fogadhatunk, míg ha érkezik zsinórban a hatodik remi, pénzünk 3.75-szörösét nyerhetnénk vissza a    -n.

[2522974] 2018-01-20 13:30:00 Brighton - Chelseax;
237903