Sportfogadás

Sztárjai nélkül a Real, sok szelvény veszélyben

Csütörtök este az első osztályú Leganes otthonában lép pályára a Real Madrid a spanyol kupa negyeddöntőjének első meccsen. Zinedine Zidane meglepő meccskeretet hirdetett.

Csütörtök délelőtt kihirdette a Leganes elleni keretét Zinedine Zidane és bizony minket alaposan meglepett. A mérkőzéssel foglalkozó beharangozó írásunkban ugyanis úgy számoltunk, hogy mivel a bajnokság már elúszott a király gárda számára, a francia tréner vélhetően kevesebbet rotál majd csütörtökön.

Egyrészt az ellenfél egy élvonalbeli gárda, másrészt a csapat elég gyenge formában van, a gödörből pedig csak győztes meccsekkel lehet kikerülni. Nos, ehhez képest Zidane gyakorlatilag a B-csapattal vág neki az odavágónak.

Nincs ott a meccskeretben Marcelo, Sergio Ramos, Bale, Benzema és Cristiano Ronaldo sem, egy részük sérülés, mások pedig pihentetés gyanánt maradtak ki a csapatból.
A Real Madrid kerete
Kapusok: Navas, Casilla, Moha.
Védők: Carvajal, Vallejo, Varane, Nacho, Theo, Achraf.
Középpályások: Kroos, Modric, Casemiro, M. Llorente, Asensio, Isco, Kovacic, D. Ceballos.
Támadók: Lucas Vázquez, Mayoral.

A fentiekhez képest igen magas a bizalmi szint a Real Madriddal szemben, legalábbis a magyar fogadók körében. A Tippmixpro statisztikái szerint a végeredményre vonatkozó fogadások 81 százaléka vendégsikert vár és csupán 9 százalék hazait, míg 10 százalék döntetlent.

A Barcelona szerda esti bukfence után csütörtökön a Real Madrid is megvicceli a fogadókat?

 

tippmixpro.hu

 

1x2    
Leganes Döntetlen Real Madrid
5.75 4.10 1.45
[2699534] 2018-01-18 21:30:00 Leganes - Real Madridx;