Real Madrid

Már nem csak Messi, Ronaldo is fúrja a csapattársait?

Az egyik spanyol pletykalap szerint három embert szeretne eltávolítani Madridból CR7.

Az elmúlt hónapokban többször is írt a nemzetközi sportsajtó arról, hogy Lionel Messi már-már sportigazgatói tisztségbe lépett a Barcelonánál és nem egyszer egy egész "halállistát" nyújtott át a csapat vezetőségének, megnevezve azon játékosokat, akiket szerinte el kellene adni. Természetesen az olyan listáknak, mint például ez, nem feltétlenül kell hinnünk, ám ha végignézzük a neveket, azért csak találunk olyan játékosokat, akiknél végül beteljesült a Bolha akarata. A Don Balon című spanyol pletykalap szerint ezúttal Cristiano Ronaldo állt elő hasonló névsorral.

Fotó: 90min

A lap ugyanis arról írt, CR7 megnevezte azt a három személyt, akik nélkül a Real Madrid szerinte ütőképesebb lenne.

Az első helyen mindjárt Zinedine Zidane áll, akivel korábban is volt már összetűzése egy-egy lecserélés alkalmával az ötszörös aranylabdás luzitánnak. Ronaldo ráadásul nehezményezi, hogy Morata és James Rodríguez mellett honfitársát, Pepét is elküldték a csapattól, így az idén csak szenvedő klasszis joggal hiheti azt, hogy egy új edzővel minden megváltozna a spanyol fővárosban.

Szintén nem új keletű Ronaldo és Gareth Bale paprikás viszonya, így a lista második szereplője a walesi klasszis. A harmadik pedig Dani Ceballos, akik állítólag hozzáállásával vívta ki Ronaldo haragját.

Hogy vajon mennyi igaz ezekből a pletykákból, az jó kérdés, mindenesetre az biztos, hogy Madridban nagy a baj, a Realnak idén minden trófeáért komolyan meg kell majd szenvednie.

Zidane együttese csütörtök este a Leganes ellen játszik a Spanyol Kupában, ám bánjunk óvatosan a blancók sikerének behúzásával, hiszen a francia mester igen tartalékos kerettel vágott neki a külvárosi túrának.

1x2    
Leganes Döntetlen Real Madrid
5.25 4.05 1.50
[2699534] 2018-01-18 21:30:00 Leganes - Real Madridx;