Spanyol foci

Ezen az oddson megszavazzuk a bizalmat a Real Madridnak

A hullámvölgybe került Real Madrid csütörtök este a Leganes otthonába látogat a Király Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.

Ideálisnak messze nem nevezhető a Real Madrid helyzete. Ahogy arról beszámoltunk, a királyi gárda közel 9 év után zsinórban két hazai bajnokit is elveszített, a legutolsó 5 tétmeccse közül pedig csak egyet tudott behúzni, azt is a másodosztályú Numancia ellen. A bajnoki álmok már elszálltak, maradt a BL és a kupa, de Zinedine Zidane nincs könnyű szituációban, hiszen a játékosok önbizalma és formája romokban hever.

1x2    
Leganes Döntetlen Real Madrid
5.75 4.10 1.45

Alapesetben egy ilyen párosításban egy 1.45-ös Real-szorzóra vakon illene lecsapni, csakhogy a fentiek miatt egyáltalán nem véletlen ez a magas szám. Egyrészt persze a Leganes személyében egy első osztályú ellenfél vár a blancókra, ráadásul a madridi kiscsapat odahaza csupán két vereséget számlál a szezonban, megégett már a Butarque stadionban az Atlético (0-0), a Bilbao (1-0), a Villarreal (3-1,1-0) és a Sociedad (1-0) is.

realmadrid.com

Ami jó hír a Realnak, hogy a keretben nincs sérült játékos, így Zidane olyan kezdővel futhat ki a gyepre, amilyennel szeretne. Bár a kupában eddig jellemző volt a rotálás, a gyenge széria miatt most nagyobb esélyt látunk egy A-csapat bevetésére.

"Az eredmény fontos, mint ahogy az is, hogy ne kapjunk, cserébe viszont lőjünk gólokat. A meccs elejétől fogva a lefújásig komoly intenzitással kell játszanunk. Mivel ez egy kétmeccses párharc, fontos volna, hogy megússzuk kapott gól nélkül. Idegenben lépünk pályára, egy kupameccsen, szóval bele kell adnunk mindent" - nyilatkozta Zidane a mérkőzés kapcsán.

UPDATE: Cikkünk kikerülése után vált hivatalossá a Real Madrid meccskerete. 

A csapatról és annak formájáról is szót ejtett a francia tréner, az egykori világbajnok szerint a dolgok hamarosan jobbra fordulnak majd. "A futballban az a legjobb, hogy sok meccset kell játszani, amiknek segítségével változtathatsz a dolgokon. Háromnaponta pályán vagy, tudsz változtatni a dinamikán. Mindenki tisztában van vele, mit szeretnénk elérni. Amikor játékosként nehéz időszakon mentem keresztül, arra gondoltam, hogy még keményebben kell dolgoznom és akkor a dolgok jobbra fordulnak. Ha a szavaim már nem lennének hatással a csapatra,akkor felállnék. De most nem erről van szó. Folytatjuk a munkát, dolgozunk tovább. Meccseket kell nyernünk, mert a győzelmek fogják jó útra terelni a csapat játékát" - fogalmazott Zizou.

[2699534] 2018-01-18 21:30:00 Leganes - Real Madridx;5

Bármekkora gödörben is van most a Real Madrid, előbb-utóbb véget ér ez a gyenge széria. Bár a Leganes nem egy könnyű ellenfél, azért nem egy világklasszis szintet képvisel. A blancók helyzetkihasználása sem lesz végtelenségig pocsék, ha pedig átszakad a gát, akkor újra jöhetnek a győzelmek.

  • Real Madrid nyer @1.45
     
  • Gólszám 2-3@1.75
[2699534] 2018-01-18 21:30:00 Leganes - Real Madridx;