Angol foci

Közel háromszoros szorzóval nyernénk Angliában

0-0-ról folytatódik a Hattyúk és a Farkasok összecsapása az FA Kupában.

Fotó: Express&Star

Nem esett gól néhány napja a Wolverhampton-Swansea FA Kupa-derbi első felvonásán, így a megismételt találkozón a két fél Walesben ad randevút egymásnak. A párharc továbbra is egyértelműen a Wolvesnak fontosabb, így ne csodálkozzunk, hogy a Libert Stadionban is közel egyenlőek a szorzók.

Mindkét fél két döntetlen után érkezik a találkozóra, ám amíg a Swansea-nak a bajnokságban minden pontra égető szüksége lenne és bosszankodhatnak is Carvalhal fiai, hogy nem sikerült nyerniük Newcastle-ben, addig a Wolverhampton Barnsley-ban elért 0-0-ja 10 pontra csökkentette "csupán" a csapat előnyét a Championshipben.

   
Swansea Döntetlen Wolverhampton
2.45 2.95 2.80

Ahogyan pedig azt sejteni is lehetett, a két portugál tréner közül a Hattyúk vezére lesz az, aki rotálja majd csapatát.

"Igen, biztosan lesz néhány változtatásunk a keretben, mert jelenleg a Premier League élvez elsőbbséget. Tiszteljük az ellenfelünket, tiszteljük a kupát, de sok játékosnak kell esélyt biztosítanunk, hogy játsszon, így teljesen természetes, hogy lesznek olyanok is a pályán, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak" - nyilatkozta a Hattyúk portugál trénere.

Ami a felállásokat illeti, az odavágón nem csak a Premier League sereghajtója, de a Championship listavezetője is vegyes csapattal állt fel, így például lehetőséghez jutottak olyan játékosok, akik a bajnokságban csak epizódszereplők. Aki biztosan nem fog játszani, az Ruben Vinagre a hazai és Leroy Fer a vendégek oldalán, ők ugyanis piros lapot kaptak az odavágón.

Lényegesen mélyebb kerettel dolgozik Espirito Santo, mint honfitársa, hiszen bárki kezd a csatársorban a Jota-Costa-Cavaleiro-Enobakhare ötösből, az garancia a színvonalra, a csapat védelme pedig tartalékokkal is nagyon izmos.

Valószínűleg kevés gól esik majd a mérkőzésen, ám a 2.5 alatti opcióra is csak 1.50-et fizetnek a bukik. Véleményünk szerint ahogyan az utolsó kilenc meccsen hétszer, úgy ezúttal is érintetlen marad majd a Farkasok hálója. Erre 2.75-szörös szorzóval fogadhatunk a    -nál.

[2694194] 2018-01-17 20:45:00 Swansea - Wolverhamptonx;