Átigazolás

Sánchez távolodik az egyik manchesteri csapattól

Az oddsok alapján a United lehet a befutó, de az időközben bejelentkező Chelsea is esélyes.

Úgy tűnik, Manchester égszínkék felében végleg lemondtak Alexis Sánchez szerződtetéséről és már a chilei gólvágó alternatíváját keresik. Pep Guardiola figyelme állítólag Antoine Griezmann felé fordult, a gárda ugyanis nem akarja kifizetni sem Sánchez vételárát, sem pedig a játékos által kért brutális összeget.

Melyik csapat játékosa lesz Alexis Sánchez február 2-án?
Manchester United 1.20
Chelsea 6.00
Arsenal 11.00
Manchester City 15.00

Az oddsok alapján jelenleg eléggé egyértelműnek tűnik, hogy Sánchez végül az ősi ellenséghez, a Manchester Unitedhez kerül, hiszen az egyik neves brit buki mindössze 1.20-szoros pénzt fizetne erre az opcióra, míg a második helyre a Chelsea jött fel.

Az Independent jelentése szerint Mourinhóék igen jól haladnak a tárgyalásokkal, a megállapodás már 75%-ban meg is történt a felek között.

Úgy tűnik tehát, hogy a Chelsea egy kicsit későn szállt be a Sánchezért folytatott küzdelembe, ráadásul a Unitednél biztosak is benne, hogy a londoni rivális nem tudná és nem is akarná kifizetni a chilei 400 ezer fontos heti bérigényét.

"Bármelyik csapat is szerzi őt meg vagy akár ha az Arsenalnál is marad, szerencsés gárdának mondhatja majd magát. Ő nem csak egy igazi gólvágó, de egyben remek előkészítő és kemény munkás is. Igazi top futballista, remek képességekkel. Pont az ilyen játékosokkal igen ritkán történik meg, hogy hagyják lejárni a szerződését, és emiatt relatíve olcsón meg lehet őt szerezni. De most így állunk és emiatt nem csoda, hogy ekkora a kereslet iránta" - nyilatkozta a frissen kinevezett walesi szövetségi kapitány, Ryan Giggs.

Persze a Sánchez-saga már hónapok óta tart, egyáltalán ne érjen minket váratlanul, ha valamilyen módon a klasszis mégis marad az Arsenalnál. Ennek szorzója egyébként igen zsírosnak mondható, pénzünk 11-szeresét nyerhetnénk az Ágyúsokkal.

A sztárcsapatok hétvégi mérkőzései
   
Brighton-Chelsea 6.75 4.00 1.45
Burnley-Manchester United 5.75 3.80 1.55
Arsenal-Crystal Palace 1.50 4.45 5.25
Manchester City-Newcastle United 1.10 9.25 16.00
237903