La Liga

Ideje a Barcelona ellen fogadni!

  • ivan

Egyszer minden sorozat megszakad, a bajnokságban veretlen Barcelonára pedig két necces idegenbeli meccs vár a következő két fordulóban. Ha nem nyeri meg mind a kettőt, máris profitálhatunk.

18 forduló elteltével a Barcelona még mindig veretlen a spanyol bajnokságban, a katalánok előnye ennek megfelelően igen tetemes a riválisokkal szemben, a jelenleg második helyen álló Atlético Madrid kilenc pontra van Messiéktől. A gránátvörös-kékek a bajnokság mellett a Bajnokok Ligájában és a Király Kupában is menetelnek, vagyis egyelőre hibátlan a szezonjuk.

A legnagyobb rivális Real Madrid szombaton újabb betlit mutatott be, miután hazai pályán 1-0-ra kikapott a Villarrealtól. A címvédő így vesztett pontok tekintetében már 16 pontra van a Barcától, a bajnoki címnek ennek megfelelően búcsút is inthet, de ha nem kapja össze magát még a dobogó is necces lesz.

archív

Visszatérve a Barcára, régi közhely, hogy egyszer minden sorozat megszakad, márpedig fogadói szempontból érdemes lehet rárepülni az ilyen szériák végére.  A Valverde-csapatra a bajnokságban most két egymást követő idegenbeli találkozó vár, ráadásul két igen kellemetlen helyszínen. Bár papíron a Barcelona mindkét rangadóját behúzhatja, érdemes lehet ellene fogadni, hiszen rendkívül magas oddsokat kaptak az ellenfelek.

 

Ne nyerje meg a következő két meccsét a Barca és már nyertünk is

Most vasárnap a Real Sociedad otthonába látogatnak Messiék, márpedig az Anoeta egyáltalán nem tartozik a kedvenc stadionjaik közé. A baszk-katalán tartományok közötti rivalizálás okán a Barcát rendre felfokozott hangulat és pikáns derbik várják San Sebastianban, a Sociedad pedig a közönség támogatásával vért iszik a katalán óriási elleni meccsekre.

Jól mutatja a fentieket, hogy a Barcelona a legutóbbi 10 vendégfellépése közül mindössze kettőt tudott megnyerni az Anoeta gyepén.

Tavaly januárban egy kupameccsen 1-0-ra nyertek itt a katalánok, de bajnokit utoljára 2007-ben húztak be.

A baszkok győzelmét 7.00-es szorzón kínálják a magyar bukmékerek, külföldi irodáknál akár 8,50-es oddsot is találunk a hazai kimenetelre.

Levédve a döntetlent 2,50-3.00 szorzón próbálkozhatunk meg az 1X kimenetellel. 
 

  • Real Sociedad vagy döntetlen@2.66

 

Egy héttel a baszkföldi kirándulás után a Barcelonára egy újabb kemény túra vár, hiszen 21-én a Real Betis otthonába látogat. Az andalúz-katalán rivalizálásnak is komoly hagyománya van, így az Anoetához hasonlóan a Villamarín is egy igazán nehéz terep a Barcának. Bár a sevillai arénában jobban teljesített az elmúlt években a katalán gigász, legutóbb "csak" egy döntetlenre futotta az erejéből. 

A Betis sikerére nagyjából 9-10-szeres átlagoddson lehet most fogadnia a külföldi bukiknál, így az 1X opció itt még busásabb haszonnal kecsegtet, hiszen közel négyszeres pénzt fizet a hazai vagy döntetlen.

  • Real Betis vagy döntetlen@3.45

 

Adott tehát két idegenbeli, keménynek ígérkező 90 perc a veretlen és még listavezető Barcelona számára.

Véleményünk szerint érdemes lehet bepróbálni ezt a két fogadást egyszerre, hiszen amennyiben csak az egyik meccset nem nyeri meg a Barca, már profittal tudunk kiszállni a dologból.

Fontos adalék még, hogy szerdán az Espanyol ellen városi derbi vár a Barcelonára a Király Kupa negyeddöntőjének első felvonásán.

[2580726] 2018-01-14 20:45:00 Real Sociedad - Barcelonax;
240918