Olasz kupa

Problémamentes lehet a Juventus szerdai győzelme

Allegri nem pihentet, erős csapattal gyalulhatják le a Zebrák a gyengécske Genoát.

Fotó: Archív

Öt csapat, az Internazionale, a Fiorentina, a Milan, a Lazio és a Napoli már bejutott az Olasz Kupa legjobb nyolc együttese közé, a maradék három helyre az Atalanta, a Roma és a Juventus ácsingózik legjobb eséllyel - vagyis igazi sztárparádé lehet a negyeddöntőkben. A szerda esti mérkőzésen a címvédő Juventus a Genoát fogadja, mégpedig toronymagas favoritként és igen erős csapattal.

   
Juventus Döntetlen Genoa
1.30 4.60 8.00

Massimilano Allegri ugyanis a kezdőcsapatba vezényli majd Paulo Dybalát, aki erőteljes formahanyatlása okán az Inter és a Bologna ellen már csak percekre állt be a csapatba. Az argentin klasszison kívül is nagyon erős csapat áll a mester rendelkezésére, hiszen Buffonon, Cuadradón, Mandzukicon és De Sciglión kívül mindenki bevethető a piros-kékek ellen.

"Paulo egy rendkívül intelligens játékos, aki tudja, hogy a szerdai mérkőzés számára és a Juventus számára is nagyon fontos. Az elmúlt találkozókon más játékszisztémát gyakoroltunk, de ha ő is a pályán lesz, rá épülhet a játékunk" - nyilatkozta Allegri, aki elmondta, a sérülésből visszatér Marko Pjaca is játéklehetőséget kaphat a kupameccsen.

A genoaiak ellen papíron könnyű mérkőzés vár az Öreg Hölgyre, hiszen Pandevék idén csak szenvednek a bajnokságban, holtversenyben kiesőhelyen állnak úgy, hogy 17 meccsen csupán 14 gólt szereztek.

Dybala utolsó két meccsén négy gólt szerzett a Genoa ellen.

Ősszel a Juventus 4-2-es győzelmet aratott, míg a tavalyi bajnokin szintén 4 gólig jutottak a torinóiak mai ellenfelükkel szemben. Noha a közelmúlt a fenti mérkőzések mellett sok Juventus-gálát nem tartogatott, ez a Genoa hosszú évek óta talán a leggyengébb csapat, így ebben a lehetetlen mezőnyben szerintünk nem töri majd össze magát Ballardini csapata a továbbjutásért. Nekik sokkal fontosabb a szombat délutáni, Benevento elleni mérkőzés.

hatharom.com
Juventus -1.5
@1.85
[2666289] 2017-12-20 20:45:00 Juventus - Genoax;