Premier League

Már most eldőlt, ki az év játékosa Angliában

Nincs kérdés, az oddsok árulkodóak azt illetően, hogy kihez kerül az év játékosa-cím.

Számtalan remek teljesítmény akad idén a Premier League-ben, gondoljunk csak például Mohamed Szalah góldús szezonjára, de Harry Kane és Kun Agüero is szép számmal termeli a gólokat. Hogy ki lesz adott évben az év játékosa az angol topligában, az mindig hatalmas versenyben dől el, ám úgy tűnik, idén ez már egy lejátszott mérkőzés.

Ki lesz a Premier League-ben az év játékosa?
Kevin de Bruyne (Manchester City) 1.61
Mohamed Szalah (Liveprool) 8.00
Harry Kane (Tottenham) 11.00
David Silva (Manchester City) 11.00
Eden Hazard (Chelsea) 21.00

Kevin de Bruyne ugyanis kolosszális idényt fut Angliában, 17 meccsen 5 góllal és 8 gólpasszal áll, amelyek nem kirívóan jó mutatók ugyan, de a belga középpályás emellett is csapata egyik sikerkovácsa, ráadásul a Bajnokok Ligájában is több assziszttal jeleskedett.

De Bruyne 1.61-es szorzóját követően igazi gólvágókat találunk, hiszen Szalah és Kane követik a vöröshajú játékost, míg a negyedik pozícióban David Silva van, aki 31 évesen is élete egyik legjobb szezonját futja.

Fotó: Archív

Az elmúlt években egyáltalán nem volt magától értetődő, hogy csatárposzton játszó játékos nyeri a díjat, hiszen tavaly Kanté, két éve Mahrez, három éve pedig Hazard kapta a díjat.

A Manchester Citynek viszont sokat jelentene, ha idén De Bruyne elhódítaná a trófeát, hiszen a cím 1973-as alapítása óta egyszer sem vándorolt Manchester kék felébe a díj.

A Premier League-et 11 ponttal vezető Manchester City hétvégén a Tottenham csapatát fogadja. A két csapat közötti különbséget jól jelzi, hogy a    -n 1.52-ért fogadhatunk az égszínkékekre.

[2522919] 2017-12-16 18:30:00 Manchester City - Tottenham Hotspurx;