Angol foci

Guardiola megnevezte a két legfőbb riválisát

Bár a tabella alapján a Manchester United a City legnagyobb riválisa, Pep Guardiola szerint nem a Vörös Ördögök jelentik a legnagyobb veszélyt.

Bár közel egy hete már, hogy összecsapott egymással a két manchesteri óriás, a városi derbi utózöngéi csak lassan csillapodnak. A City győzelmével záródó rangadó után az öltözőben tömegverekedés alakulat ki, azóta pedig odaszólogatós nyilatkozatot is olvashattunk, legutóbb Zlatan Ibrahimovic szólt be a Barcánál őt edző Guardiolának.

1x2    
Manchester City Döntetlen Tottenham
1.52 4.40 5.50

A Man. City az Old Traffordon aratott győzelmének köszönhetően 11 pontos előnnyel vezeti a tabellát a United előtt, ha pedig szombaton legyőzi a Tottenhamet, akkor 21 pontra szakítja le magáról a Spurst.

Guardiola szerint a Chelsea és a Tottenham az igazán veszélyes a City-re / Manchester City facebook

Ennek apropójáról kérdezték az angol újságírók Pep Guardiolát, aki elmondta, hogy melyik két csapat jelenti a legnagyobb veszélyt az övéire. "Úgy hiszem, hogy a Tottenham és a Chelsea az a két legjobb csapat, amely a leginkább játszani akarja a futballt. Nem foglalkoznak túl sokat az ellenféllel, a saját elképzeléseik megvalósítására törekednek. Egy újabb nagyszerű teszt következik a számunkra" - fogalmazott Guardiola, aki új angol csúcsot állított fel hétvégén.

Bár a fogadóirodák tulajdonképpen elkönyvelték már a City bajnoki címét (@1.03), az érintettek nem tekintik még lefutottnak a Premier League-t. Sokan viszont úgy vélik, ha szombaton a Tottenham is fejet hajt Guardiola csapata előtt, akkor nem marad túl sok izgalom a továbbiakra, hiszen a City úgy az összes közvetlen riválist "kipipálja".

[2522919] 2017-12-16 18:30:00 Manchester City - Tottenham Hotspurx;
237903