Angol foci

Mekkora rekordot dönt a Premier League-ben a Manchester City?

Veretlen bajnoki cím? Hibátlan idegenbeli mérleg? Csúcsdöntés a pontok tekintetében? Íme a City szorzói!

Idei kilencedik idegenbeli bajnokijára készül a Manchester City, amely a sereghajtó Swansea-hoz látogat. Guardioláék a most futó szezonban már kipipálták a Brightont, a Bournemouth-t, a Watfordot, a Chelsea-t, a WBA-t, a Leicestert, a Huddersfieldet és a MU-t is, így a gyengécske walesiek papíron nem jelenthetnek akadályt. De vajon meddig tarthat a leendő bajnok sikerszériája?

   
Swansea Döntetlen Manchester City
11.00 6.25 1.20

Az általunk csak zöld irodaként aposztrofált bukinál akár fogadhatunk is arra, mekkora fölénnyel és milyen mutatókkal nyeri majd az égszínkék gárda idén a Premier League-et.

Az idegenbeli győzelmek csúcsát a Chelsea 2005-ös bajnokcsapata tartja, akkor Mourinhóék 15-ször diadalmaskodtak otthonuktól távol. Érdekesség, hogy a fogadóiroda szerint a City nem fogja tudni megugorni ezt a szintet.

A Manchester City idegenbeli győzelmeinek száma
8-15 16-18 19
1.44 2.75 21.00

Az angol futball történetében mindössze két együttes tudott veretlen bajnoki címet szerezni a legfelsőbb ligában, a Preston 1889-ben, az Arsenal pedig 2004-ben. Ha a Manchester City iratkozna fel a rekordok könyvébe harmadikként, pénzünk hétszeresét kaphatnánk vissza.

Az 1999/2000-es Manchester United 18 pontos különbséggel hódította el az aranyérmet, amelynek a kétharmadát már ledolgozta a városi rivális. Vajon sikerül a 19 pontos differencia elérése Agüeróéknak? Ha igen, ötszörös oddsot húznánk be.

A fenti rekordokra persze nem véletlenül ilyen magas az odds, hiszen könnyen elképzelhető, hogy a tavaszi mérkőzések során Guardioláék inkább már a Bajnokok Ligájára tartalékoknak egy-egy PL-találkozó kárára. A biztos vezetés tudatában aligha szakadnak majd meg, hiszen a jó sorsolásuk okán kézzelfogható távolságba került a BL-cím.

Ráadásul aki valamelyik fenti tippel szeretne nyerni, annak inkább a "görgetős" megoldást ajánljuk, hiszen a tippeket egyesével megfogadva szinte biztosan magasabb eredő oddsot kapunk.

[2522905] 2017-12-13 20:45:00 Swansea - Manchester Cityx;