Hathárom

Hatalmas sikerrel rajtolt el a megújult tipprendszer

Nem csak vadiúj tippmestereink, de rutinos rókánk, Andersson is szenzációs formában kezdte az év utolsó hónapját.

Két héttel ezelőtt indítottuk útjára a megújult Protipp-rendszerünket, a termék népszerűsége pedig úgy tűnik, töretlen, hiszen néhány nap alatt több száz feliratkozás történt a nyerő tippmesterekre. Habár komolyabb mérleget vonni még korai lenne, érdemes azért ránézni, hogyan is teljesítenek tippmestereink.

Mindenképpen örömünkre szolgál, hogy a megújult rendszerben a nyolc eddig tippel rendelkező tippmesterből öten is pluszolni tudtak. A Hathárom egyik rutinos rókája, Tomihmv például nem csak a kézilabda világbajnoki kombikkal kaszál, de eddig a Protippben is 4/0-val áll, ami +18.78 egységet jelentett eddig a követőinek.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a tippmesterek nem azonos tétegységgel dolgoznak, van olyan tipster, akinél minden tipp 10 egység, míg másoknál a 4-es és 5-ös tétek vannak túlsúlyban.

Emiatt is javasoljuk mindenkinek, hogy figyeljék az egyes tipsterek tippelési stílusát, ez ugyanis megkönnyítheti a tétek megállapítását.

Ehhez nyújt segítséget a tippmesteri aloldal, ahol minden részletre kiterjedő pontossággal ismerheted meg tippmestereinket.

Az új rendszer játékosai mellett a régi "nagy öreget", Anderssont sem érheti kritika, hiszen a kézi-vb elrajtolása után ő is igencsak belecsapott a lecsóba. A 2016-ban végig pluszoló tippmesterünk utolsó 18 tippjéből 12 zöldült, amely +23.30 egységhez segítette az őt követőket.

Érdemes tehát továbbra is követni a megújult Protipp-rendszert, amely garantálja, hogy mindig a legjobb tippmesterek, legjobb sportágaiból kapjátok a tippeket.

Ne felejtsd: a feliratkozás továbbra is teljesen ingyenes, a tippeket pedig minden nap ugyanakkor kapod meg. Ha szeretnéd kipróbálni, hogy milyen érzés folyamatosan nyertes tippeket kapni, itt kattints a feliratkozás gombra!