Sportfogadás

Eddig nagyot kaszálhattunk a téli gólínséggel!

  • varin

Bevált a múlt heti jóslatunk és Európában elapadt a góltermés. Vajon kitart ez a következő hetekben is?

Fotó: bundesliga.de

Úgy tűnik, egyáltalán nem tévedtünk, amikor a múlt héten beharangoztuk, hogy az érkező decemberi hidegnek és hónak lehet némi szerepe a gólok számának alakulásában. Az általunk vizsgált négy topligában, illetve az OTP Bank Ligában is többségében voltak a 2.5 gól alatti eredmények, amely azt eredményezte, hogy akármelyik bajnokságban is húztuk be az összes mérkőzést underre, azzal biztosan nyertünk.

A topligák hétvégi eredményei
  Under Over Profit
NB I 4 2 +1.25
Bundesliga 6 3 +2.99
Serie A 4 4 +0.28
La Liga 6 3 +3.05
Premier League 6 4 +1.13
A nemzetközi fogadóirodák átlagoddsai alapján
Ha pedig valaki mind az öt bajnokság hétfőig lejátszott 42 meccsén kevés gólt várt, az 26 nyertes tippel, 8,7 egységgel és 20% ROI-val lehet most gazdagabb.

Európa több pályáján is mérkőzések maradtak el a havazások miatt, ahol pedig pályára léptek a csapatok, ott ilyen komikus jeleneteknek is szemtanúi lehettünk.

Érdekesség egyébként, hogy az ötödik topligában, Franciaországban egyáltalán nem zárták el a gólcsapot, olyannyira, hogy a tíz bajnokiból csupán három lett under, de azokon is két gól született.

Hogy a következő hétvégére is kitart-e a sorozat, az jó kérdés, az időjárás-előrejelzések alapján nemigen lesz fagy egyik országban sem, így lehetséges, hogy nem árt majd kicsit óvatosabban bombázni az undereket a topligákban.