La Liga

Két négyszeres szorzó a Barca rangadójára!

Rangadót játszik vasárnap este a Barcelona, amely a Villarreal otthonában lép pályára.

Azok után, hogy szombaton a Real Madrid és a Valencia is megnyerte a maga mérkőzését, a Barcelonára rárakódott némi nyomás, hiszen egy újabb pontvesztéssel magára húzná a riválisokat. Tisztában van ezzel Ernesto Valverde is, aki a hétközi BL-meccsen jó pár kulcsemberének pihenőt adott, szem előtt tartva a hétvégi rangadót.

1x2    
Villarreal Döntetlen Barcelona
5.25 4.10 1.55

Bár a Villareal otthonában nem könnyű az élet egyetlen csapatnak sem, a Barcelona utoljára 2007-ben szenvedett vereséget a Villamarínban, ugyanakkor a legutolsó két kirándulása alkalmával meg kellett elégednie az egy ponttal.

Amiben viszont most kapaszkodhatnak a katalánok, az a Sárga Tengeralattjáró formája, a Villarreal ugyanis három forduló óta nem tudott bajnokit nyerni.

Mindkét szakvezetőnek gondoz okozhatnak a hiányzók, a hazai oldalon Andrés Fernandéz, Denis Cserisev, Nicola Sansone is sérült, de Carlos Bacca, Rúben Semedo és Samu Castillejo sem volt 100 százalékos állapotban.

A vendégeknél Umiti, Dembelé és Rafinha még hetekig maródi lesz, Mascherano és Iniesta viszont már ott van a meccskeretben.

[2580688] 2017-12-10 20:45:00 Villarreal - Barcelonax;5

A fogadóirodák számai alapján a Barcának áll a mérkőzés, hiszen a vendégek sikerére 1.55-ös szorzón fogadhatunk a Tippmixprón.

Véleményünk szerint a katalánok nagyon koncentráltan és fegyelmezetten játszanak majd és ezért jó esélyük van a három pont megszerzésére.

Ugyanakkor gálaműsorra vagy kiütéses győzelemre nem sok esélyt látunk, így egy kombinált fogadással érdemes lehet próbálkozni, ami a Barcelona győzelmének különbségére játszik. Mivel magas mindkét szorzó, ezért egy átlagtétet ketté osztva érdemes megrakni mind a két verziót.

  • Vendégcsapat 1 góllal nyer@3.75
     
  • Vendégcsapat 2 góllal nyer@4.30
[2580688] 2017-12-10 20:45:00 Villarreal - Barcelonax;