Női kézi-vb

A magyarok és a svédek meccsével nyernénk - napi tippek a vb-re

A németországi női kézilabda-világbajnokságra tippmestereink - Tomihmv és mr. blonde -, arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt. Eddig 6/6 a mérleg, lássuk milyen tippsorral készültek vasárnapra.

Szerintünk a svédek vasárnap este is ünnepelhetnek. - Fotó: Facebook

Svédország-Szlovénia
Tipp: Svédország
Odds:
1.31 @ Tippmixpro

Meglepő vereséggel rajtoltak a svédek a női kézilabda-világbajnokságon, aztán viszont mind a négy csoportmeccsüket megnyerték. Pénteken például a topfavorit Norvégiát győzték le, méghozzá úgy, hogy a szünetben még két góllal mentek Nora Mörkék.

A szlovénok is jól kezdtek, hiszen meglepetésre legyőzték a franciákat, aztán viszont csak a kötelezőket tudták hozni, hiszen a románoktól és a spanyoloktól is vereséget szenvedtek, a pénteki, hispánok elleni zakó ráadásul igen méretesre sikeredett.

Alapvetően a svédek képviselnek nagyobb játékerőt, a javuló tendencia is a skandinávok felé billenti a mérleg nyelvét, az önbizalomról már nem is beszélve, hiszen az északiak úgy lépnek pályára vasárnap, hogy két nappal korábban a világ legerősebb és legjobbjának taksált válogatott győzték le, míg a szlovénok egy kiadós vereséggel a nyakukban. Mindezek után számunkra nem kérdés, hogy kire fogadunk.

Magyarország - Franciaország
Tipp: Franciaország
Odds: 
1.47@ Tippmixpro

Bár a magyar válogatott legutóbbi két mérkőzését megnyerte, sajnos a francia válogatott ellen véleményünk szerint nincs túl sok esély a meglepetésre.

A franciák rendkívül kemény védekezése minden csapatnak gondot okoz, nem véletlen, hogy a torna előtt Görbicz Anita éppen a gallok jelölte meg, mint a csapatot, akit nagyon el szeretne kerülni az egyenes kieséses szakaszban.

Több világsztár játékost is találunk a francia csapatban, komoly rutinnal rendelkezik ez a keret. Bár a nyitómeccsen meglepő vereséget szenvedtek a szlovénektől, azóta folyamatosan egyre jobb teljesítményt nyújtanak, a románokat úgy győzték le, hogy jó pár kulcsjátékosuk a szokottnál lényegesen kevesebb időt töltött a pályán.

Nem szeretnénk leírni a magyar csapatot, de papíron ez a francia csapat erősebb. Sajnos nagyon régen fordult elő, hogy lányaink meg tudtak volna verni fontos tétmeccsen egy topcsapatot, így úgy véljük, hogy ezért a közel 1.50-es szorzóért ellent kell mondanunk a szívünknek.

hatharom.com
Svédország-Szlovénia Svédország
Magyarország - Franciaország Franciaország
@1.93
Fogadási határidő: 17:30