Női kézi-vb

A dánok és a franciák meccseiből húznánk hasznot - napi tippek a vb-re

A németországi női kézilabda-világbajnokságra tippmestereink - Tomihmv és mr. blonde -, arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt. Eddig 5/5 a mérleg, lássuk milyen tippsorral készültek péntekre.

Gólokra fogadunk a dánok meccsén. - Fotó: Facebook

Dánia - Oroszország
Tipp: Több, mint 49.5 gól
Odds:
1.40 @ Tippmixpro

Mindkét csapat továbbjutott már a következő szakaszba, az első hely lehet a tétje ennek a találkozónak. Ugyanakkor két rutinos válogatottról van szó, így azért kételkedünk benne, hogy vérkomoly meccset láthatunk majd. Hosszú ez a torna, az igazi feladatok még csak most következnek. A dánoknak van több veszítenivalójuk, hiszen Montenegró megelőzheti őket, de azért a brazilok ellen nem tuti a sikerük. 

A két válogatott az elmúlt négy egymás elleni mérkőzésén rendre született legalább 50 gól, s az oroszok habitusából kiindulva, illetve, hogy azét van tét, szerintünk jó esély van arra, hogy a két együttes teljesítse az általunk felállított határt.

Franciaország-Románia
Tipp: Franciaország
Odds: 
1.21 @ Tippmixpro

A csütörtöki eredményeknek köszönhetően Románia megnyerte az A jelű csoportot, így számára teljesen mindegy, hogy milyen eredményt ér el pénteken. A franciáknak viszont nagyon nem, hiszen vereségük esetén a negyedik helyig zuhanhatnak vissza, s akkor a nyolcaddöntőben a topfavorit Norvégiával kell farkasszemet nézniük.

Ugyanakkora, ha nyerni tud Franciaország az utolsó csoportmeccsén, akkor szerencsés esetben a második helyet is megszerezheti. Ehhez azért az is kell, hogy a spanyolok megverjék a szlovénokat, amire bőven van sansz, hiszen, ha nem győznek a hispánok, akkor ők találkoznak a norvégokkal a rájátszás első körében, akiket ugye mindenki el akar kerülni.

Noha a nyugatiak eddig egyetlen európai válogatottat sem tudtak legyőzni a vb-n, alapvetően nagyobb játékerőt képviselnek, mint keleti szomszédaink. Ha pedig mindehhez hozzátesszük azt, hogy a legjobb román játékosok vélhetően egyetlen másodpercet sem töltenek pénteken a pályán, akkor gyakorlatilag kijelenthető, hogy Franciaország a mérkőzés toronymagas favoritja.

hatharom.com
Dánia-Oroszország Több, mint 49,5 gól
Franciaország-Románia Franciaország
@1.69
Fogadási határidő: 18:00