Női kézi-vb

A románok és a magyarok meccsével nyernénk - napi tippek a vb-re

A németországi női kézilabda-világbajnokságra tippmestereink - Tomihmv és mr. blonde -, arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt. Eddig 4/4 a mérleg, lássuk milyen tippsorral készültek csütörtökre.

Magabiztos sikert várunk a románoktól. - Fotó: Facebook

Románia-Angola
Tipp: Románia -2,5
Odds:
1.25 @ Tippmixpro

Románia eddig pazarul teljesít a világbajnokságon, hiszen hozta a kötelezőt Paraguay ellen, majd Szlovéniát és Spanyolországot is legyőzte, így vezeti az A jelű csoportot.

Amennyiben keleti szomszédaink legyőzik Angolát, úgy borítékolható, hogy a második helynél nem végeznek hátrébb a hatosban, sőt, szerencsés esetben már csütörtök este révbe érhetnek. Erre persze nem alapozhatnak Ambros Martínék, arra viszont igen, hogy legyőzik az afrikaiakat.

Angola eddig ugyanis várakozáson alul teljesít, hiszen egyik európai válogatottal sem tudta felvenni a versenyt, a spanyoloktól négy, a szlovénoktól és a franciáktól egyaránt hét góllal kapott ki. A gárda védekezésével komoly problémák vannak, ami nem sok jót jelent Románia ellen, mivel keleti szomszédunk kiválóan védekezik, mely alapja a gyors lerohanásnak, ami halálbiztos fegyver egy gyenge védekezéssel kirukkoló gárda ellen.

Mindezek után úgy véljük, hogy a románok hozzák a kötelezőt, sőt legalább három góllal legyőzik Angolát csütörtökön.

Lengyelország - Magyarország
Tipp: Lengyelország +3,5
Odds: 
1.35 @ Tippmixpro

Argentína ellen végre megszerezte első győzelmét a magyar válogatott a vb-n, így Kim Rasmussen lányai a lengyelek elleni meccsen akár már tovább is juthatnak.

Bár kedden csatlakozott a kerethez Szucsánszki Zita is, azért nem lesz egyszerű dolgunk a legutóbbi két vb-n egyaránt 4. helyen végző lengyel csapat ellen. Mondjuk ezt úgy, hogy Rasmussen éppen a lengyel kispadot (is) hagyta ott a mieink kedvéért.

A magyar csapat ugyan papíron jobb nevekből áll, ám a játékkal egyelőre akadnak gondjaink. Sok a fiatal és nemzetközi szinten rutintalannak számító a keretben, így az ilyen kiélezett mérkőzéseken több hiba csúszhat a játékba a kelleténél.

A lengyel válogatott egy kiszámíthatatlan sötét ló - a svédeket legyőzte, aztán kikapott a csehektől -, így nehéz megmondani milyen végeredmény születhet ezen a mérkőzésen, de nem várok egyik féltől sem fölényes győzelmet. Reményeink szerint behúzzuk a meccset, de kétkedünk abban, hogy tudunk közé 4 gólt rakni.

hatharom.com
Románia-Angola Románia -2,5
Lengyelország - Magyarország Lengyelország +3,5
@1.69
Fogadási határidő: 14:00