Európa Liga

A Marseille és a Sociedad meccseivel nyernénk - tippek az EL-re

A Marseille-Salzburg és a Real Sociedad-Zenit Szentpétervár meccsekre fogadunk az EL-csoportkörének utolsó fordulójában.

Győzelemmel zárhatja az EL-csoportkört a Marseille. - Fotó: Twitter

Marseille-Salzburg
Tipp: Marseille
Odds:
1.55 @ Tippmixpro

Ha tovább akar jutni a Marseille az Európa Ligában, és nem akar számolgatni, vagyis a négyes másik mérkőzésétől függni, akkor le kell győznie a Salzburgot csütörtökön. Erre pedig minden esélye megvan a francia csapatnak, hiszen az osztrákok már megnyerték a csoportot.

Mindennek köszönhetően a Red Bull vélhetően az idei esztendő hátralévő két bajnoki mérkőzésére koncentrál, hiszen a Bundesligában mindössze jobb gólkülönbségének köszönheti, hogy az élen áll. Ennek fényében nagy valószínűséggel egy tartalékos Salzburg fut ki a Stade Vélodrome gyepére, ami a hazaiakra ugyanakkor nem lesz igaz.

Az Olympique komolyan veszi az EL-t, legutóbb Törökországban kis híján a legjobbjait küldte csatába Rudi García, s most, ezen a sorsdöntő meccsen vélhetően a "gálacsapatát" rakja fel a pályára. Ha pedig ez így lesz, akkor nagy esélye van a Marseillenek a sikerre, hiszen otthoni környezetében jól teljesít a csapat - az EL-ben 4\4 a gárda mérlege, míg a francia bajnokságban a PSG is pontokat veszített a Vélodromeban -, s minőségi különbség is van a felek közt, még, ha az odavágó eredménye nem is erről árulkodik.

Összességében úgy véljük, hogy a jóval motiváltabban pályára lépő francia együttes megnyeri a felek csütörtöki ütközetét, s a Salzburggal karöltve továbbjut az Európa Liga egyenes kieséses szakaszába.

[2621562] 2017-12-07 21:05:00 Marseille - Salzburgx;

Real Sociedad-Zenit Szentpétervár
Tipp: Több, mint 1,5 gól
Odds: 
1.22 @ Tippmixpro

Mind a Real Sociedad, mind a Zenit Szentpétervár továbbjutott már, viszont a csoportelsőség a felek csütörtöki meccsén dől el.

A vendégeknek már a döntetlen is elég az üdvösséghez, a hazaiaknak azonban csak és kizárólag a győzelem az egyetlen reményük, hogy megkaparintsák az L jelű négyes első helyét. Éppen ezért a baszkoknak támadólag kell fellépniük, ami abszolút nem áll tőlük távol az idén, hiszen mind a spanyol bajnokságban, mind az EL-ben igen gólgazdag meccseket játszanak.

Mindez a Zenitről is elmondható, s mivel a legfontosabb célt elérték a csapatok, ugyanis ott lesznek a rájátszásban, így könnyen lehet, hogy a mérkőzés végül egy "gálameccsé" alakul át, amely a gólokról szólhat. Így pedig jó esély van arra, hogy legalább két találat szülessen a Sociedad-Zenit meccsen, főleg, hogy a két gárda oroszországi ütközete négy gólt hozott.

[2621598] 2017-12-07 21:05:00 Real Sociedad - Zenit Szentpétervárx;
hatharom.com
Marseille-Salzburg Marseille
Real Sociedad-Zenit Szentpétervár Több, mint 1,5 gól
@1.89
Fogadási határidő: 21:05