Bajnokok Ligája

A Napolira és a Chelsea-re fogadunk - tippek a BL-re

Az olaszok a Sahtar Donyeck együttesét fogadják, míg a londoniak Azerbajdzsánba utaznak a BL-csoportkör 5. fordulójában.

Utolsó szalmaszálba kapaszkodna a Napoli. - Fotó: twitter.com/sscnapoli

Napoli-Sahtar Donyeck
Tipp: Napoli
Odds:
1.40 @ Tippmixpro

Győzelmi kényszerben lép pályára kedden este a Napoli csapata, hiszen amennyiben nem nyernek a dél-olaszok a Sahtar Donyeck ellen, úgy biztos, hogy nem jutnak tovább a Bajnokok Ligájában.

A hazaiak ugyanakkor jó formának örvendnek, hiszen a kéthetes kényszerleállást követően 2-1-re győzték le a Milant a Stadio San Paolóban, a legfőbb rivális botlásának köszönhetően pedig megerősítették vezetőpozíciójukat, vagyis minden idegszálukkal a keddi meccsre fókuszálhatnak.

Ezzel szemben az ukránok meglepő vereséget szenvedtek otthoni pontvadászatukban, hiszen hazai környezetben kaptak ki 2-1-re a nem túl acélos Olekszandria gárdájától. A Sahtarnak az utóbbi időkben ráadásul idegenben nem megy a jobb képességű csapatok ellen, márpedig a Napoli perpillanat a legjobb formában lévő olasz alakulat, amelytől még Pep Guardiola is el volt ájulva pár hete.

Noha az odavágón a Donyeck 2-1-re tudott nyerni, ezúttal teljesen más lesz a leányzó fekvése, hiszen a Napoli már az első perctől rohamozni fog, amit véleményünk szerint nem bírnak majd az ukránok. Így pedig minden esély megvan arra, hogy összejöjjön a hazai győzelem, főleg úgy, hogy Lorenzo Insigne-ék nem hibázhatnak, a Sahtarnak pedig még egy vereség is belefér a pakliba, köszönhetően az utolsó fordulónak, ahol a már biztosan továbbjutó Manchester Cityt fogadja.

[2620494] 2017-11-21 20:45:00 Napoli - Sahtar Donyeckx;

Qarabag Baku-Chelsea
Tipp: Chelsea
Odds: 
1.30 @ Tippmixpro

Amennyiben a Chelsea együttese nyerni tud a Qarabag otthonában, akkor az utolsó forduló eredményétől függetlenül a londoni együttes kvalifikálja magát a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába.

Erre minden esélye megvan egyébiránt Antonio Conte alakulatának, hiszen az odavágón 6-0-ra győzte le az azeri csapatot, a válogatott mérkőzések okozta szünetet követően pedig hengerelt, hiszen 4-0-ra tudott győzni a West Bromwich otthonában szombaton.

Ami a hazaiakat illeti, a Qarabag a Chelsea elleni kiadós zakót követően belejött a nagyok elleni párharcokba, az Atlético Madrid ellen például oda-vissza döntetlent játszott. Igaz, mindehhez az is kellett, hogy Diego Simeone együttese alaposan lekezelje az azeri csapatot.

A felek között természetesen óriási a differencia a vendégek javára, akiknél csak a szokásos kimaradók - Victor Moses, Michy Batshuayi, Charly Musonda - lesznek, így pedig, ha komolyan veszik a mérkőzést, márpedig miért ne tennék, akkor csak és kizárólag rajtuk múlik, hogy mennyit tesznek közé. Egyébként érdemes is kaparnia a Chelsea-nek, hiszen, ha pontokat bukna a londoni óriás szerdán, akkor az utolsó körben még az is előfordulhat, hogy hazai pályán ki-ki meccset kellene játszania az Atlético Madriddal.

[2620469] 2017-11-22 18:00:00 FK Karabakh - Chelseax;
hatharom.com
Napoli-Sahtar Donyeck Napoli
Qarabag Baku-Chelsea Chelsea
@1.82
Fogadási határidő: 20:45