Tippkirály

Duplán megéri a Barcelona meccsére tippelni!

Vasárnap talán a szezon legnehezebb bajnokija vár a Barcelonára, hiszen a szárnyaló Valencia otthonába látogat.

Kattints a képre és tippelhetsz is!

A hatharom.com szervezésében elindult a Tippkirály 3 - Országos Fogadási Bajnokság, és nagy örömünkre szolgál, hogy a résztvevők száma már átlépte az 1500-as álomhatárt is

Fontos azonban tudni, hogy a versenybe még nem késő beszállni, hiszen a játék december 10-én ér csak véget, ráadásul itt a remek alkalom, hogy erős rajtot vehessünk, vagy éppen folytassuk a tippelést.

Ahogy azt a versenyt bemutató cikkünkben is jeleztük, a második szériához hasonlóan ezúttal is lesz majd minden héten egy kiemelt mérkőzés, amelyre a leadott nyertes tippek pontjai duplázódnak!

A verseny állását itt találod!

Az előttünk álló most sem szűkölködött rangadókban, ám mi ezúttal is Spanyolországba invitálunk Benneteket, hiszen a La Liga csúcsrangadója komoly izgalmakat ígér. A listavezető Barcelona idei teljesítménye talán nem akkora meglepetés, ezzel szemben a Valencia szárnyalására aligha számít bárki is.

Fontos! Csak a nyertes tippek pontjai duplázódnak meg, a vesztes tippek tétjei nem kerülnek duplikálásra!

A tabella első két csapata, a góllövőlista első két helyezettje, két veretlen együttes, és komoly tradíció - ez az, amit a Valencia - Barcelona nyújtani tud! 

Különösen érdemes most tippelni, hiszen exkluzív promócióval is készültünk! Annak a játékosunknak, aki a 100 000. tippet megjátssza a Tippkirály harmadik kiírásában, 10 000 forint értékben megfogadjuk a tippjét a Tippmixen, és elküldjük neki a fogadási szelvényt

Kattints a részletekért!

[2580669] 2017-11-26 20:45:00 Valencia - Barcelonax;