Spanyol foci

Ronaldo lomhaságán röhög az internet

  • ivan

Újabb gyenge meccsen van túl Cristiano Ronaldo, a Real Madrid ászának 55 lövésből mindössze egyetlen gólja van a spanyol bajnokságban.

Nem bírt egymással az Atlético Madrid és a Real Madrid a szombat esti madridi derbin, a 0-0-s döntetlen pedig azt jelentette, hogy a Barcelona újabb két ponttal növelte előnyét a címvédővel szemben.

Ronaldo nem találja a formáját / 101greatgoals.com

Túl sok helyzetet nem hozott a két madridi gárda csatája, a védelmek remekeltek, a gyenge csatárteljesítmények pedig hetek óta problémát okoznak mindkét csapatnak.

A Real Madrid támadósorával valami nincs rendben, Benzema gyakorlatilag észrevehetetlen volt az egész meccsen, míg Cristiano Ronaldo inkább gyenge megoldásaival tűnt ki a mezőnyből.

A spanyol bajnokság idei kiírásában CR7 már 55 kapura lövésnél jár, de továbbra is mindössze egyetlen gól áll a neve mellett.

Hogy pontosan mi az oka Cristiano Ronaldo formahanyatlásának, azt sokan sokféleképpen magyarázzák. Van, aki szerint a magánéletében történt változások - az elmúlt egy évben több gyermeke is született - elvonják a figyelmét a játékról, mások szerint boldogtalan Madridban, ezért nem megy neki a játék, egyesek viszont úgy vélik, egyszerűen elszállt az idő a 32 éves játékos felett.

Ez utóbbi elméletet támaszthatja alá az alábbi videó is, amelyen azt láthatjuk, amint az atléticós Juanfran - aki nem a gyorsasága miatt lett klasszis védő -  lesprinteli a négyszeres aranylabdás szupersztárt. A felvételek alapján valóban úgy tűnik, Ronaldo ördögi sebessége mintha tovaszállt volna.

Persze ezt nem hagyta annyiban az internet népe sem, százával találhatunk gúnyolódó tweeteket és kommenteket a világhálón.

 

 

[2580655] 2017-11-18 20:45:00 Atlético Madrid - Real Madridx;
240918