Premier League

Többek közt a Manchester United meccsével nyernénk

Ezúttal a Burnley-Swansea és a Manchester United-Newcastle mérkőzésekre fogadunk a Premier League-ben.

Burnley-Swansea
Tipp: Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést? Nem
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

A Burnley parádésan indította szezonját, hiszen nagyobbnál nagyobb skalpokat gyűjtött be. A kiscsapat megtorpanni látszott, azonban az utolsó két bajnokiját egyaránt behúzta, így pedig a hetedik helyen áll, igaz, az ötödik helyezett Liverpoolnak is 19 pontja van.

A Swansea viszont egyre gyengébben teljesít, legutóbbi négy tétmeccsét rendre elbukta, ezen találkozókon pedig mindössze két gólt szerzett. A válogatott mérkőzések előtti utolsó meccsén pedig elszenvedte egyik legfájóbb vereséget a walesi csapat, hiszen hazai pályán maradt alul az újonc Brighton gárdájával szemben.

A vendégeknél ráadásul Bartley, Bony, Renato Sanches és Rangel is kihagyja a meccset sérülés miatt, avagy a Hattyúk még tartalékosabbak lehetnek, mint szoktak. Ez pedig egyértelműen a nagyon masszív Burnley javára billenti a mérleg nyelvét, amely csapat hazai pályán egyébként is rendre jól teljesít. Így pedig igen nagy a valószínűsége, hogy Dyche fiai legalább egyszer beveszik a Swansea kapuját szombat délután.

[2522856] 2017-11-18 16:00:00 Burnley - Swanseax;

Maximum három gólt várunk az Old Traffordon. - Fotó: manutd.com

Manchester United-Newcastle
Tipp: Kevesebb, mint 3,5 gól
Odds: 
1.30 @ Tippmixpro

Válogatott mérkőzéseket követően mindig nehéz a nagycsapatoknak, hiszen a sztárjátékosaik a kéthetes leállás során sem pihennek, sőt, gyakorlatilag keresztbe-kasul utazzák Európát, rosszabb esetben az egész világot.

Nincs ez másként a Manchester Unitednél sem, ráadásul a csapatnál alapvetően sok a sérült. Ibrahimovic, Pogba - habár mindketten a keretben lesznek, vélhetően nem játszanak -, Rojo és Carrick hetek óta maródi, Jones pedig kidőlt a németek elleni barátságos meccsen, szóval bőven van baja Mourinhónak. Igaz, pozitív hozadéka is van a válogatott mérkőzéseknek, Lukaku ugyanis megszakította a hét mérkőzés óta tartó gólcsendjét, s mivel Mexikó ellen kétszer, míg Japán ellen betalált, így perpillanat ő minden idők legeredményesebb játékos a belga válogatottban.

Ami a vendégeket illeti, a Szarkáknak jól jött a szünet, Benítez mester rendezhette lapjait, hiszen fiai a legutolsó két bajnokijukat egyaránt 1-0-ra elveszítették a Burnley és a Bournemouth együtteseivel szemben. Persze Newcastle-ben sem fenékig tejfel az élet, hiszen Merino, Lascelles, Atsu és Dummett is kihagyja a hétvégi meccset sérülés miatt.

Noha a felek legutóbbi egymás elleni meccse 3-3-ra végződött közel két éve, perpillanat semmi sem utal arra, hogy az Old Traffordra kilátogató nézősereg gólparádét lásson. A United utolsó hét tétmeccsén kevesebb, mint 3,5 találat született, míg a Newcastle, az idei Premier League kiírásában, a 11 lejátszott bajnokija közül mindössze egyen fordult elő az, hogy több, mint 3,5 gól esett volna. Ha mindezekhez hozzátesszük a fentieket, illetve azt, hogy mind a hazaiaknak, mind a vendégeknek nagy szüksége van a pontokra, akkor tényleg nagy esély mutatkozik arra, hogy a Manchester United-Newcastle találkozón kevesebb, mint 3,5 találat szülessen.

[2522860] 2017-11-18 18:30:00 Manchester United - Newcastle Unitedx;
hatharom.com
Burnley-Swansea Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést? Nem
Manchester United-Newcastle Kevesebb, mint 3,5 gól
@1.69
Fogadási határidő: 16:00