La Liga

Erős tippünk van a madridi derbire!

Szombat este jön az El Derbi madrileno avagy a Real Madrid első ízben látogat a Wanda Metropolitanóba.

Kattints a képre és add le tippedet a meccsre!

A két madridi gigász csontra ugyanannyi ponttal áll a spanyol bajnokság tabelláján, viszont jobb gólkülönbségének köszönhetően a Real Madrid a harmadik. Elképesztően nagy a madridi derbi tétje, hiszen aki itt kikap, az nagy valószínűséggel a bajnoki álmoknak is búcsút inthet.

1x2    
Atlético Madrid Döntetlen Real Madrid
3.00 3.30 2.24

A fogadóirodák számaiból látható, hogy bizony háromesélyes meccsről beszélünk, bármi is legyen a találkozó vége, aki ráérez szép pénzt kaszálhat.

A formák alapján nincs nagy különbség, legalábbis abban a tekintetben, hogy mindkét csapattól többet várnak a szurkolók. Az Atlético Madrid ugyan még veretlen a bajnokságban, de a 11 forduló alatt már 5 döntetlent is játszott, míg a Real Madridnál a két vereséget tekinthetjük előre nem várt dolognak.

[2580655] 2017-11-18 20:45:00 Atlético Madrid - Real Madridx;5

Diego Simeonénak és Zinedine Zidane-nak most egyáltalán nincs könnyű dolga, hiszen mindkét csapat kerete tele van válogatott játékosokkal, így a felkészülés közel sem volt ideális.

Ami a hiányzókat illeti, elsősorban a Realnál vannak problémák. Az első számú kapus Keylor Navas továbbra is sérült, így Kiko Casilla áll majd a gólvonalon. Gareth Bale továbbra is maródi, viszont Daniel Carvajal és Luka Modric is bevetésre kész.

A másik oldalon Simeonénak tulajdonképpen a teljes keret a rendelkezésére áll, Filipe Luis és Koke is újra 100 százalékos, mind a ketten ott lehetnek majd a kezdőben.

 

  • A Real Madrid utolsó 27 bajnokijából 23 alkalommal szerzett legalább 2 gólt@2.00
     
  • Az Atlético Madrid 15 meccse veretlen a bajnokságban @1.54
     
  • Viszont az utolsó hat meccse rendre 2,5 gól alatti végeredményt hozott@1.80
     

Fogadási szempontból nem egyszerű a helyzetünk, hiszen a kéthetes szünetek után a topcsapatok teljesítménye mindig lutri. Ez viszont most egy városi derbi, úgyhogy a feszültség és a küzdelem garantált lesz.

Valamelyest egyet tudunk érteni az oddsmesterekkel abban, hogy a Real esélyesebb, ugyanakkor az Atlético kőkemény védekezésével akár meg is nyerheti a meccset.

Mindent összevetve úgy véljük, hogy kevés kockázatot vállalnak majd a felek, de világsztárok csapatok csatáján, egy teltházas meccsen azért a gólok sem maradnak majd el.

Atlético Madrid - Real Madrid
hatharom.com
Gólszám: 2-3
@1.70
Fogadási határidő: 20:45
[2580655] 2017-11-18 20:45:00 Atlético Madrid - Real Madridx;
240918